Hamzaoğlu, kariyer hedefi, Arda Turan, Fatih Terim ve Galatasaray hakkında konuştu.

YILLAR SONRA ZLATAN İTİRAFI

Yıllar sonra o dönem hakkında konuşan Hamzaoğlu, Galatasaray'da elde ettiği başarıların küçümsendiğini vurguladı ve "Galatasaray'da çalıştığınız dönemde Ibrahimovic ile ilgilendiniz mi?" sorusuna yanıt verdi.

"IBRAHIMOVIC'I KİM İSTEMEZ"

Hamza Hamzaoğlu, "Ibrahimoviç ile görüşmedik. O dönem 30 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek durumumuz var mıydı? O zaman anlamsız bir polemik yaratıldı. Galatasaray'da o dönem elde ettiğimiz başarılar küçümsendi. Ibrahimovic nedeniyle koca Galatasaray'ın yapmış olduğu başarılar masanın altına süpürüldü. Biz o gün maddi şartlardan dolayı Ibrahimovic'i alamazdık. Hangi antrenör Ibrahimovic'i istemez." cevabını verdi.

"ARDA, G.SARAY'DA BIRAKMALI"

Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesini istediğini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Arda Turan ile son dönemde görüşemedim. Arda'yı çok severim. Arda ile geçen sezon halı sahada maçlarımızda oldu. Ben o dönemde fikrimi söyledim. Arda gelecekse Galatasaray'a gelmeli. Arda futbolu Galatasaray'da bırakmalı. Alınmış bir karar varsa buna saygı duymak lazım. İlerleyen süreçte Arda, Galatasaray'a gelebilir." şeklinde konuştu.

"R.MADRİD'İ ÇALIŞTIRMAK İSTERİM"

Kariyer hedeflerinden de bahseden Hamzaoğlu, "Biz yola çıkarken ekip arkadaşlarımızla birlikte 'kişiliğimizden karakterimizden ödün vermeden başarılı olacağız' dedik. Ben de Real Madrid'i çalıştırmak isterim. Fakat Real Madrid'i çalıştırırken kişiliğimden karakterimden ödün veremem. Ben, Galatasaraylıyım özümü inkar edemem. Teklif gelirse ilerleyen süreçte görev alırım. Şu anda Gençlerbirliği teknik direktörüyüm; amacım takımımda başarılı olmak, altyapıdan gelecek oyunculara yol göstermek. Galatasaray, A Milli Takım ve Avrupa'da görev almak hedeflerim arasında." açıklamasında bulundu.

"LİGİN TESCİLİNDEN YANA DEĞİLİM"

Ligin tescilinden yana olmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Bu tamamen haksızlık olur. Gençlerbirliği'nde görev yapıyorum; tescil edilmesi benim işime gelir ama biz sadece kendimizi değil, her takımı düşünmeliyiz. En adil şey ligde kalan 8 haftanın oynanması olacaktır. diye konuştu.

"İKİSİYLE DE GÖRÜŞTÜM"

Hamzaoğlu ayrıca "Fatih Hoca ve Abdurrahim (Ağabey) Albayrak ile görüştüm. Süreci atlattılar. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

4. YILDIZI GETİREN İSİM OLDU

Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere Galatasaray'ın başında toplam 52 karşılaşmaya çıkan Hamza Hamzaoğlu, 33 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 yenilgi görmüştü.