Detaylar şöyle...

Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği... Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği...

"FARKI ÖDEDİM"

Murat Sancak, gaziantep, ''Bu işin aslı şu; Yunus Akgün'ün bonuslardan hak ettiği 690 bin TL idi. Beğendiği araba ise Mercedes'di. O arabanın ise 1 milyon TL fiyatı vardı. Ben de Yunus Akgün'e Mercedes sana olmaz, sen daha gençsin... Yunus sonra BMW 320 beğendi onun fiyatı 1 Milyon 700 bin TL idi. Bende Yunus'a daha önce demiştim bonusların dışında sana hediyem olacak diye. Arabanın farkı ödedim.'' cevabını verdi.

YUNUS AKGÜN'ÜN KARİYERİ

7 Temmuz 2000’de İstanbul’da doğan Yunus Akgün, Galatasaray altyapısında yetişti. Profesyonel olarak ilk maçına, 5 Ağustos 2018 tarihinde Akhisar Belediyespor'la oynanan Türkiye Süper Kupası finalinde çıktı. Süper Lig'de Galatasaray formasıyla ilk lig maçına 27 Ağustos 2018'de Alanyaspor'la oynanan ve 6-0 kazanılan maçta çıkan genç oyuncu aynı zamanda ligdeki ilk asistini de bu maçta yaptı. 2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi grupları 2. haftasında deplasmanda Porto ile karşılaşan Galatasaray'da 86'ncı dakikada oyuna dahil olan genç futbolcu Emre Belözoğlu'ndan sonra Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç Galatasaraylı futbolcu oldu.

2020-2021 sezonunu Adana Demirspor’da kiralık olarak geçiren oyuncu, takımının 1. Lig şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu ve bir sezon daha Adana ekibinde kiralık olarak forma giydi. Milli takımın U16, U17, U19, U20 ve U21 alt yaş kategorilerinde forma giyen Akgün, Adana Demirspor’da gösterdiği performansın ardından Türkiye A Milli Takımı'nda ilk maçına çıktı. Üç kez A Milli formayı terleten Yunus Akgün, bir gole imza attı. 

2022-2023 Sezonu’nda Galatasaray’a geri döndü ve teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki kadroda yer aldı.

(Ajansspor)