Özbek, zor günler geçiren camiamızda eski başkanları bir araya toplayarak bilgi alışverişinde bulunmak ve kurtuluş reçetesi hazırlamak niyetiyle çağrıda bulundu. Türk Telekom Arena'da yapılması planlanan ve  bugün 17.00'de başlayacak zirveye Adnan Polat'ın katılmayacağı belirtildi.

Dursun Özbek, Galatasaray'da başkanlık yapmış 8 ismi; Ali Tanrıyar, Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Faruk Süren, Mehmet Cansun, Adnan Polat, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ı toplantıya katılması için aradı. 

Bir çok isimden olumlu yanıt alan Özbek'e Adnan Polat olumsuz olarak geri dönüş yaptı. 

"AYSAL'IN YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Özbek'in telefonla ulaştığı Polat, davet için teşekkür etti ve "Benim orada görmek istemediğim insanlar var. Benim Ünal Aysal'la bir araya  gelmem doğru olmaz. Ben o adamın suratını bile görmek istemiyorum. Sen iyi niyetle çağırıyorsun ama gergin bir ortam oluşabilir. Bu da faydalı bir toplantı olmasına izin vermez o yüzden katılım ahengi bozulabilir." diyerek katılmasının doğru olmayacağını belirtti.

Dursun Özbek ise Adnan Polat'a 'Tamam başkan biz seninle ayrıca bir araya gelip, baş başa fikir alışverişi yaparız' diyerek konuşmayı noktaladı.