Galatasaray Başakşehir Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında karşı karşıya geliyor. Galatasaray'da milli takımlarından sakat dönen Fernando Muslera, Ryan Babel ve Christian Luyindama’nın durumları belirsizliğini koruyor. Şener Özbayraklı, Younes Belhanda ve Florin Andone’nin de sakatlıkları sürüyor. Peki, Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?  

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak mücaedleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Galatasaray Başakşehir Muhtemel 11


Sarı-kırmızılı takımda uzun süreli aşil tendonundan sakatlığı bulunan ve İspanya'da tedavi gören Radamel Falcao bir süre daha formasından uzak kalacak.

Milli takımlarından sakat dönen Fernando Muslera, Ryan Babel ve Christian Luyindama'nın durumları belirsizliğini koruyor. Şener Özbayraklı, Younes Belhanda ve Florin Andone'nin de sakatlıkları sürüyor.

Turuncu-lacivertli takımda bu önemli mücadele öncesinde eksik bulunmuyor. 

Konuk ekipte İrfan Can Kahveci ve Danijel Aleksic'in sakatlıkları geçti. İstanbul ekibinde cezalı futbolcu da bulunmuyor. 

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Ahmet, Marcao, Emre, N'Zonzi, Seri, Ömer, Adem, Babel (Emre Mor)

Medipol Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Visca, Mahmut, Azubuike, İrfan Can, Visca, Crivelli, Gulbrandsen