Nicolo Zaniolo'ya kötü haber! Kadroya alınmadı... Nicolo Zaniolo'ya kötü haber! Kadroya alınmadı...

Sarıkaya toplantıda, kulübün 9 aylık dönemdeki mali raporları hakkında bilgiler paylaştı.

9 AYLIK DÖNEMDE ZARAR 671 MİLYON TL

Sarıkaya, kulüp ve bağlı ortaklarının 30 Eylül 2022 itibarıyla düzenlenmiş ve bağımsız denetimden geçmiş konsolide raporlarına göre, 9 aylık dönem zararlarının 671 milyon lira olduğunu aktardı.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyeleri içinden Reha Bilge, Işın Çelebi, Taner Aşkın, Sami Çölgeçen, Doğu Özgür, Ömer Saim Oğuz, Fethi Demircan, Abdullah Tirali, Ertay Örmen ve Murat Gönenç kürsüden düşüncelerini aktardı.

DURSUN ÖZBEK: “KEMERBURGAZ’DA TEMEL ATMA TÖRENİNDE BULUŞACAĞIZ” 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, kürsüye gelerek şu konuşmayı yaptı:

“Değerli Galatasaraylılar. Diğer önemli projelerimizden birisi de Kemerburgaz'daki Metin Oktay Tesisleri'ni taşıyacağımız proje. İnşaat tüm hızıyla devam ediyor. Yakında, çok kısa bir süre sonra, orada da yine hep beraber bu güzel tesisimizin temel atma töreninde buluşacağız. Onun için Kemerburgaz’ın önemini hep vurgulamak istiyorum. Muhtelif toplantılara katılıyorum, muhtelif kulüpleri ziyaret ediyorum ve tespitlerim var.” 

“Futbolumuzun beşiği olan Florya, yaklaşık bundan 45-50 sene evvel abilerimiz tarafından yapılmış. Onlara büyük bir teşekkürü gönderiyorum buradan. Yapıldığı zaman Türkiye'nin en önemli tesisiydi. Derwall ile daha da gelişti. Amma velakin 45 seneden beri çivi çakılmadı. Sayın Adnan Polat bir konaklama tesisi yaptı. Diğer üyelerimiz bazı katkılarda bulundu fakat tesisin hizmet veren hususları itibari ile artık eski bir tesis olarak gündemde duruyor. Gelen yönetimlerin de yapacağı fazla bir şey yok; çünkü alanlar kısıtlı. Yapılan projeler 45 sene evvelki projeler. Dolayısıyla Kemerburgaz’a Galatasaray Spor Kulübü'nün özellikle futbol takımının ve alt yapısının müthiş bir ihtiyacı var. Onun için temel atma töreninin çok önemli bir gün olduğunu düşünüyorum, hepinizi davet ediyorum. Tarih konusunda sizi bilgilendireceğim.”