Sezon başında Mertens, İcardi, Torreira gibi yıldızları kadrosuna katan Cimbom son olarak Milan'da forma giyen Yacine Adli'nin peşine düştü.

BURUK ONAY VERDİ, GÖRÜŞME YAPILDI

Galatasaray yönetiminin, Okan Buruk'un da onayı ile 22 yaşındaki yıldız için Milan nezdinde görüşmeler yaptığı ifade edildi. Çizme basını da konuya geniş yer ayırırken Adli'nin Galatasaray'ın radarında olduğu belirtildi.

"EN SON BİLGİ İSTEYEN TAKIM G.SARAY"

Galatasaray'ın ilgisini 'çarpıcı haber' olarak duyuran İtalyan basını, "Milan'ın orta saha oyuncusu Yacine Adli hakkında en son bilgi isteyen takım Galatasaray oldu. Her türlü çözüm değerlendiriliyor. Önümüzdeki haftalarda Türk kulübünden teklif gelebilir" ifadelerini kullanıldı.

14 MİLYON EURO ÖDENDİ

Milan, Adli için 2021 yılında Bordeaux'ya 8.5 milyon euro bonservis ödemesi yapmıştı. Genç yıldız için şimdiye kadar ödenen bonservis bedeli ise toplam 14 milyon Euro...

AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Bu sezon İtalya Ligi Serie A'da 4 maçta 114 dakika görev alabilen Yacine Adli'nin de Milan'dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

İSTEYENİ ÇOK

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Yacine Adli 8 ve 10 numara oynuyor. Fransa dışında Cezayir pasaportu da bulunan genç yıldız sadece Galatasaray'ın değil Avrupa'nın dev kulüplerinin de listesine girmiş durumda...

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan istediği 2 oyuncu! Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan istediği 2 oyuncu!

ADLI'NİN PERFORMANSI

Kariyerinde 141 karşılaşmada görev yapan genç yetenek, 11 gol atarken 18 de asist yaptı. Fransa Milli Takımı alt yaş kategorilerinde 46 maçta 15 gol attı.

(Sporx)