Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan Seda Sayan, gençleşmek için yaptığı estetik operasyonlarla sık sık adından söz ettiriyor. Aynı zamanda oğlu Oğulcan Engin’de bir süredir ekranların en çok sevilen oyuncularından Miray Daner ile birlikte. Seda Sayan’ın bu ilişkiye onay verdiği ve genç oyuncuyu da çok sevdiği biliniyor. Ancak son zamanlarda Seda Sayan’ın yaptırmış olduğu estetiklerin ucu kaçınca müstakbel gelini Miray Daner’e benzemek istediği ve gelini ile yarıştığı yönünde yorumlanmaya başladı.

Miray Daner’in Paylaşımı Dikkat Çekti

Netflix platformunda yayınlanan Kuş Uçusu isimli dizide göstermiş olduğu oyunculuk performansı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Miray Daner, son zamanların en popüler ve en aranan isimlerinden birisi olarak ifade ediliyor.

Aşk hayatında da mutluluğu bulan ünlü isim bir süredir 31 yaşında olan Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya devam ediyor. İkilinin ilişkilerinin de bu süreçte nikah masasında biteceği ihtimaller arasında bulunuyor. Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını gözler önünde tutan ve sergileyen ikilinin sosyal medya hesaplarında da birbirleri hakkında yaptıkları paylaşımlar dikkatlerden kaçmadı. Son paylaşımı ile çok konuşulan Miray Daner adeta nefesleri kesti.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Seda Sayan’ın Konuşma Yasağı Var!

Daha önce ünlü oyuncu Ezgi Eyüpoğlu ile aşk yaşayan ve evliliğin kıyısından dönerek ayrılan Oğulcan Engin, yeni aşkını da televizyon dünyasından buldu. Bu süreçte sessiz sedasız kendi halinde bir aşk yaşamak istediği için annesi Seda Sayan’a da bu konuda konuşma yasağı koyduğu öğrenildi. Seda Sayan oğlunun aşk hayatı hakkında ‘Bu konuda konuşma yasağım olduğu için konuşamıyorum. Bu konuları bana değil Oğulcan’a sorun’ demekle yetindi. 23 yaşındaki Miray Daner ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor.