Black Friday (Efsane Cuma) kapsamında en iyi indirim yapan siteler

Boyner

Tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi “Şahane Cuma” ismi ile Black Friday indirimleri sunan Boyner, 10 bini aşkın üründe yüzde 60’a varan indirimler sunacak. 1 Aralık tarihine kadar devam edecek indirimler kapsamında kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aktif spor ve ev koleksiyonlarına uzanan seçili milyonlarca üründe ve yüzlerce marka sunuluyor.

Boyner, yeni yıla geri sayım başlamışken yılbaşı alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacak. Kış alışverişinin vazgeçilmez parçalarını oluşturan farklı kesim ve kumaşlardaki paltolardan kabanlara, botlardan çizmelere, atkılardan kazaklara, eldivenlerden kaşkollara kadar sayısız ürün avantajlı fiyatları ile tüketicilerle buluşacak.

Hepsiburada

Geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Efsane Cuma ismi ile Black Friday indirimleri sunan Hepsiburada.com, 21 Kasım tarihinde indirimler sunmaya başladı. Yüzlerce üründe indirimler sunan Hepsiburada.com, 30 Kasım tarihine kadar indirimler sunmaya devam edecek.

Trendyol

Efsane günler ismi ile Black Friday indirimlerine başlayan Trendyol, 29 Kasım tarihine kadar Black Friday – Efsane Cuma indirimleri sunmaya devam edecek. 5 gün sürecek Black Friday indirimlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe geçerli olacak.

Amazon

Amazon.com.tr şimdiye kadarki en büyük Beklenen Cuma kampanyasını duyurdu. İndirimler 26 Kasım Salı saat 00:01’de başlayacak ve tüketiciler 30 Kasım Cumartesi 23:59’a kadar benzersiz fırsatlarla buluşacak. Philips, Puma, Lego, WMF, JBL, Seagate, Lenovo, Playstation, Prima, Molfix, Rowenta, Huawei, LG, Karaca ve Geox gibi birçok seçkin markanın yanı sıra son model elektronik ürünlerden teknolojik cihazlara; oyuncaklardan spor ekipmanları ve giyim ürünlerine kadar yılın olmazsa olmaz birçok ürününde indirim sunulacak.

Morhipo

29 Kasım tarihine kadar sürecek Efsane Cuma – Black Friday indirimleri sunan Morhipo, 22 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında “Black Sale” adı altında indirimler de sunacak. Kozmetik, giyim, ev dekorasyonu ve tekstili, elektronik, spor giyim, ayakkabı ve çantada sizi bekleyen yüzlerce marka ve binlerce ürün olduğunu, bu markalarda süper indirimlerin %90’ı bulacağını unutmayın. Morhipo’nun özel markaları olan People by Fabrika, D by Divarese, NGSTYLE ile Morhipo’da oldukça sevilen Koton, İpekyol, Twist, NetWork, Beymen, Mavi gibi markaların da %70’e varan indirimlerini görebilirsiniz.