Senelerdir ülke futbolu olarak belirli eşikleri atlamakta zorlanıyoruz. Küçük ayrıntıları lehimize çevirmekte zorlanıyoruz. Biz çevirsek bile başka faktörler izin vermiyor. Onlar kadar ayaklarımız yere sağlam basmıyor ama aramızda büyük uçurum da yoktu. Futbolda 8 dakika çok uzun bir süre. Böyle bir maçta böyle bir yanlış gol iptali kararı kabul edilemez. Her şeye rağmen turu geçebilirdik, olmadı. Bizim daha alt seviyede olmamız bizi ilgilendirir. Siz bizim bu kadar kritik dakikada, böyle nizami bir golümüzü vermeme hakkına sahip değilsiniz.

Maçın genelinde çoğu zaman ilk maçın aynısını gördük. Biz hem top bizdeyken, hem rakipteyken çok daha fazla kendimizi yormak zorunda kaldık çünkü sahaya yayılışımızda eksikler vardı. Biz pas seçenekleri konusunda çok zorlanırken, rakip çok çabuk bizim kalemize geldi. Biz onların yaptığını bir kere yaptık, onda da pasın şiddetine dikkat edemedik ve Feghouli çapraza gitti topla beraber. Tek adam geçen oyuncumuz NDiaye. Ne zaman NDiaye hücuma katkı yaptı, maça heyecan geldi. Emre Akbaba’nın maç kondisyonu fazla olsaydı maç farklı olabilirdi. Emre Akbaba, Belhanda’nın yaşatamadığı heyecanı yaşattı girdikten sonra. Ben Emre’yi golle döndü olarak kabul ediyorum. Biz hep bireysel oyuncu değerlendirmesi yapmak zorunda kalıyoruz. Biz de dersimize iyi çalışmış olmamıza rağmen yeterli katkıyı bireysel olarak genelde almaya bakıyoruz. Diagne baskının altında eziliyor gibi gözüküyor. Sayılmayan golde aslında Diagne’nin golü yapması gerekirdi Oyunu iki yönlü daha iyi oynayacak bir orta saha kurması ve daha üst seviye santraforlarla ileriki senelerde oynaması lazım Galatasaray’ın. Avrupa’da başarı için seviyemiz yeterli değil. Savunmamız uyum sağladığı zaman çok sorun olmayacak izlenimini alıyorum.

Her şeye rağmen dedik ya, evet her şeye rağmen geçebilirdik. Olmayan penaltı, olan gol. Çocuk oyuncağı değil bu zırt diye bayrağı çekmek. Ülke olarak bazı şeyleri de gözden geçirmemiz lazım. Fenerbahçe maçında İvan Bebek, Beşiktaş maçında Craig Thomson, şimdi de bunlar. Tesadüf olduğunu hiç sanmıyorum. Keşke kulüpler Birliği böyle konulara da değinse.