Ligin en iyi takımlarından birine olmaya aday Antalyaspor karşısında 4.maçta 10. Puanı alarak dönmek Galatasaray için çok olumsuz bir netice değil. Eldeki kadro skoru tutamamış olmasına ragmen kendi kendine yenilmeden döndü. Kendi kendine diyorum çünkü Tudor ile devam etmenin ne kadar büyük risk olduğu ortaya çıktı. Takımı hazırlamak, maç planı yapmak artık herkesin yaptığı çalışmalar. Galatasaraylı oyuncular ayağında çok top tuttular. Zor yerine kolay tercih edilseydi gole gitmek bu kadar zor olmazdı Antalya’nın baskısına ragmen. Bir kere tek paslar yapıldı, Gomis tabela yaptı.

Kritik dakikalar ilk defa geldi. İtalyan ekolünü benimsemiş Tudor için deplasmanda 1-0 önde olmak kadar uzmanlığını konuşturacağı bir zaman olamaz. 3 maçla göklere çıkarılan Tudor ne yaptı? Galatasaray’ın halkasının en temel taşı olan Diaye- Fernando ikilisini durup dururken bozdu. Bozmasının yanında Serdar’ın sakat sakat oynadığını bilmesine rağmen Serdar’ın durumunu takip etmedi. Bu neye mal oldu? iki değişikliği yapmış oldu Galatasaray. Antalya tüm şartları göze almış geliyor. Golden önce Emre Güral’ın şut attığı mesafe tehlikeli bölge. O temel taş dediğimiz ikili varken kaç defa rakipler oradan şut atabildi? Göstere göstere gol yediren İgor Tudor .

Son saniyede frikik olunca gol olmuş gibi sevindi İgor Tudor. Selçuk’a çok güveniyor ama futbol Selçuğu bırakmış gibi görünüyor. Hele hele attığı 2.frikiğin sabırları taşırması söz konusu. Geçen hafta 3-0 maç diye herkes içine attı. Topa koşamadığını tüm ülke gördü. Selçuk İnan ne için var? Frikik atsın diye var artık. En azından bir heyecan yaratması için var. İlk topu baraja taktın, olabilir. 2.vuruş nedir öyle? Şu maç Ali Sami Yen’de olsaydı o son frikikten sonra neler olurdu tahmin ediyoruz sanıyorum. Belhanda’ya 85 dakika sabır gösterilince, Selçuk İnan bu durumda olunca dönüş bir puan ile oldu. Antalyaspor çok iyi bir takım. Sorunlar yaşamazsa avrupa kupalarını çok zorlayacak. Etoo’nun varlığı yetiyor. Rıza Çalımbay da kriz yönetimini iyi yapmış.