Akdeniz Üniversitesi Stadı’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

ATV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da anbean takip edebilirsiniz.

YENİLGİYİ UNUTTULAR

Galatasaray oynadığı son 9 resmi maçta yenilgi almadı. En son 27.11.2013 tarihinde Real Madrid deplasmanında 4-1 kaybeden Galatasaray daha sonra oynadığı 6 lig 3 kupa maçında toplamda 6 galibiyet 3 beraberlik aldı. Galatasaray 2014 yılı Ocak ayı içinde oynadığı THY turnuvasında da 1 galibiyet 1 beraberlik aldı ve penaltılar sonucu kupayı kazanmayı başardı.

HEDEF 2'DE 2

Türkiye Kupası gruplarındaki ilk maçında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor'u 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, yarın Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak. Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da yoluna devam eden "Cim Bom", rakibini deplasmanda yenerek, kupadaki galibiyet sayısını 2'ye çıkarmanın peşinde.

MUHTEMEL 11'LER

M.P. ANTALYASPOR

Hakan
Koray A.
Emre
Giray
Musa
Serkan
Insa
Enoh
Emrah
Zeki
Diarra

GALATASARAY

Eray
Semih
Chedjou
Hakan
Melo
Selçuk
Emre
Amrabat
Sneijder
Umut
Burak

STAT: Akdeniz Üniversitesi
SAAT: 20:00
YAYIN: ATV
HAKEM: Abdülkadir Bitigen

ASLAN'DA 3 EKSİK

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Gökhan Zan, Hamit Altıntop ve Bruma forma giyemeyecek. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında deplasmanda Elazığspor'la 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor'da ise sakatlığı bulunan Isaac ile Elazığspor maçında kırmızı kart gören Tita, Galatasaray karşısında oynayamayacak. Sakat olan Musa Nizam'ın durumunun maç saatinde netleşeceği bildirildi.

GİRAY İLK DEFA

Yeni transferlerden Semih Şentürk ve Giray Kaçar da teknik direktör Samet Aybaba'nın görev vermesi durumunda ilk kez kırmızı-beyazlı formayı giyecek. Lisansı için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunulan Eyong Enoh ve Joseph Boum, lisanslarının yetişmesi durumunda Galatasaray karşılaşmasında oynayabilecek.

Webaslan