Galatasaray’ın futbol şubesinin geleceğini doğrudan etkileyecek bir maç son yılların en facia maçına dönüştü. Sağdan soldan toplanmış 10 insana Galatasaray Forması verilmiş ve sahaya çıkarılmış gibiydi. Muslera’yı farklı bir tarafa koyuyoruz. Adam en sonunda çıldırıp ileri çıktı ama işe yaramadı. Galatasaray’a önerildiğinde yaşlı diye alınmayan Adebayor hat trick yaptı. Her geçen zaman Galatasaray’ın gidebileceği en dip noktadan daha dibe gitmesine sebep oluyor. Tesislere tomalar göndermekle sorunlar çözülmüyor. Bir gün bir maçta üzücü bir skorla karşı karşıya kalınacağı korkusunu hep yaşamıştık. İlk yarısı 4-0 bitecek maç 90 dakikada 4-0 bitti.

Maçın en korkunç dakikası yenen 4.gol değildi. Farklı mağlup olmak başka şey, sahaya ne olursa olsun bir kişilik koymak başka şey. Takım kaptanı Selçuk İnan oyundan çıkıyor ve yerine Tolga Ciğerci giriyor. Tolga kaptanlık bandını Muslera’ya götürüyor. Muslera’’ 2.kaptan ben değilim Sneijder’’ diyor. Koskoca Galatasaray futbolcusu Tolga Ciğerci takımının 2.kaptanının kim olduğunu bilmiyor. Bu diyaloğun ardından ne bekleriz? Tolga gider Sneijder’e verir bandı değil mi? Hayır! Tam bir skandal yaşanıyor. Sneijder bandı yerden alıyor! Bu kadar korkunç bir şey ben görmemiştim. E tabi formayı atan Yasin Öztekin affedilirse kaptanlık bandı da arkadaşına verilmek için öylesine atılır. Ne olacak yani?! Galatasaray kaptanlık bandına bile bir saygı kalmamışsa, Galatasaraylı oyuncuları duygusal olarak Galatasaray’dan bu kadar kopartan yönetim kendisiyle gurur duyabilir. Drogba’’ bu forma için 2.yarı oynayacağız ve bu maçı alacağız’’ diyordu. Dünyanın tanıdığı Drogba Galatasaray’ı böyle sahiplenmişti. Galatasaray yönetiliyordu çünkü.

Tekrar soruyorum; Fenerbahçe maçı mağlubiyetle biterse Tudor’u tutma şansı var mı? E peki o zaman niye sezonu bitirecek bir Hoca bulunmadı ve Karabükspor’da çalışan Hoca geldi? Tudor’un da kariyeriyle oynadı koskoca Galatasaray. Tudor burayı normal bir yer zannediyor. Podolski zaten gitti. Sneijder’i de yönetimin satmak istediğini anladı, yeni sezona hazırlık yapmaya çalışıyor ama bilmiyor ki 1.5 yıllık sözleşme yalandan. Aslında bir yazıyı her konuyla ilgili sırf sorulara ayırmak lazım ama sorular bitmez.