Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

Son zamanların en çok dikkat çeken, güzelliğiyle olduğu kadar oyunculuğuyla da dikkat çeken Alina Boz, yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak televizyon ekranlarında Maraşlı dizisiyle yer almıştı. Bu süreç içerisinde oyunculuğu ile, rüştünü adeta ispat etmişti.

Alina Boz uzun zamandır dijital platformlar için hazırlanan projelerde yer alıyordu. Pek çok televizyon izleyicisi her fırsatta güzel oyuncuyu televizyon ekranlarında görmek için sabırsızlandıklarını dile getirmişlerdi. Alina Boz yeni sezonda televizyon ekranlarında yeni bir proje ile olacağını müjdelemişti. Yeni sezon öncesinde ise güç toplamak isteyen oyuncunun tatilin tadını çıkardığı belirlendi.

Alina Boz TikTok’a Giriş Yaptı!

Video paylaşımı gerektiren ve tüm dünyada kullanılan sosyal medya platformu TikTok, pek çok ünlü isim tarafından son dönemlerde aktif olarak kullanılmaya başlandı. TikTok platformunu kullanmayı uygun gören ve uzun aradan sonra platforma giriş yapan ünlü isimlerden birisi de Alina Boz oldu. Alina Boz açtığı üyelik sonrasında platformda ilk videosunu yayınladı.

Tatilde sık sık su sporları ile de ilgilenen Alina Boz, yaptığı bir paylaşımla adeta yürekleri hoplattı. Denizde çekilmiş fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarında sık sık paylaşmaya devam eden güzel oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum almasına neden oldu. Yaptığı paylaşımın altına ise ‘Alina Boz TikTok’a giriş yapıyor’ yazarak bundan sonra sık sık paylaşım yapacağının sinyallerini verdi.

Alina Boz Televizyon Ekranlarına Yeniden Dönüyor!

Alina Boz son olarak Denizcan Aktaş ile rol aldığı Bandırma Füze Kulübü isimli film ile beyaz perdede boy gösterecek. Yeni filminin ise 21 Ekim tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Sonbahar aylarında ise Fox TV ekranlarında yayınlanacak ve şimdiden iddialı bir proje olan Zengin Kız dizisi ile başrolü kaptığını duyurmuştu.