Ekranların en çok sevilen uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar yeni sezonu ile Eylül ayında ekranlarda olacak. 17. Sezonu ile izleyicilere hangi hikayeleri anlatacağı merak konusu olan Arka Sokaklar dizisinde zaman zaman oyuncu ayrılıkları yaşanabiliyor. Bazı oyuncuların gidişi seyircileri mutsuz ederken bazı oyuncuların hikayeye katılması ise izleyiciyi heyecanlandırmaya devam ediyor.

Yeni sezon bölümleri için geri sayım başlamışken Arka Sokaklar dizisinde yaşanacak bazı ayrılık haberleri pek çok kişiyi üzmüştü. Dizinin ilk sezonundan bu yana hikayede yer alan ve çok sevilen Şevket Çoruh’un diziden ayrılacağı konuşuluyordu. Ünlü oyuncunun tiyatro ve sinema çalışmalarında daha aktif olmak istediği için ayrılacağı iddia edilmişti.

Şevket Çoruh’tan Güzel Haber Var!

Sevenlerinin bu duruma tepki göstermesi ve yapım ekibinin de araya girmesi ile birlikte dizinin hayranlarına sonunda güzel haber verildi. Mesut Komiser rolüne hayat veren ünlü oyuncunun dizide kalmaya devam edeceği öğrenildi. Dizinin ilk bölümünden bu yana oyuncu kadrosunun temelini oluşturduğu biliniyordu. Yeni sezonda heyecanla yeni bölümler beklenirken bu süreç içerisinde diziye yeni isimlerin de katılması bekleniyor.

Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Diziye Katılacak Yeni İsimler Ortaya Çıktı!

Dizinin çekimlerinin başladığı konuşuluyor. Yeni sezonda hikayeyi canlandırmak için 5 yeni isim kadroya katılacak. Yeni katılacak isimler arasında Sebahat Kumaş ve Cansun Çekili yer alıyor. İkilinin yeni sezonda dizide bol bol ön plana çıkmaları ve heyecana neden olacakları düşünülüyor.

Arka Sokaklar dizisinde yeni sezonda oyuncu kadrosuna katılan isimler gelen bilgilere göre Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova olarak belirlendi. Diziye katılacak olan isimlerin hangi karakterlere hayat vereceği de izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Diziden ayrılan isimlerin yerinin yeni sezonda doldurulması bekleniyor.