Güzel oyuncu Aslı Enver son zamanlarda sık sık iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü popçu Murat Boz ile yaşamış olduğu uzun süreli aşk sonrasında ikilinin evleneceklerine kesin gözüyle bakılıyordu. Uzun bir ilişkinin ardından ikili yollarını ayırarak sevenlerini çok üzdüler.

Güzel oyuncu uzun süre bir yalnızlığın ardından iş insanı Önder Öztarhan ile bir birliktelik yaşadı. İkilinin aşklarını ilk kez itiraf etmelerinin ardından zaman zaman birlikte görüntülenmeleri de ilişkilerinin nikah masasına gittiği yönünde yorumlanmıştı. Ancak ikili geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde ayrıldı. Bu ayrılığın nedeni oldukça merak edilirken, iş insanının çapkınlık turları olabileceği dile getirildi. Ancak taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Aslı Enver Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi Hakim Ziyech yeni Türk sevgilisiyle görüntülendi

Ünlü oyuncunun uzun süre daha yalnız olacağı düşünülüyordu ancak düşünüldüğü gibi olmadı ve sürpriz bir şekilde yeni bir aşka yelken açtı. Arkadaşları aracılığı ile genç iş insanı Berkin Gökbudak ile tanıştırıldığı ve ikilinin aşkının kısa süre içerisinde aşka dönüştüğü iddia edilmişti. Bu iddialar devam ederken ikilinin el ele görüntülenmesi merakla beklenen aşkın belgelenmesini sağladı.

Aslı Enver Evlilik Hazırlıklarına Başladı!

Ünlü oyuncu Aslı Enver’in bu aşk konusunda son derece umutlu olduğu gelen iddialar arasında yer alıyor. İkilinin aşklarını hızlı bir şekilde nikah masasına taşımak istedikleri için bir an önce ailelerin tanışması için program yaptıkları iddia edildi. Berkin Gökbudak’ın daha önce evlendiği ve 8 yaşında da bir çocuğu olduğu öğrenildi. İddialar arasında ikilinin daha önce tanıştığı ancak Aslı Enver’in iş insanına evli olduğu için tavrının çok net olduğu iddia edilmeye başladı. Bu süreç içerisinde boşanan iş inanı ile yeniden karşılaşan Aslı Enver’in etkilendiği için bu aşka bir şans verdiği konuşuluyor.