Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre her geçen gün yeni bir fenomen ortaya çıkıyor. TikTok üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla Çılgın Dondurmacı olarak anılan fenomen, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Çılgın Dondurmacı, Antalya’da bulunan dondurmacı dükkanında gelen müşterileri ile yaptığı danslarla birlikte sosyal medyada olay olmaya devam ediyor. TikTok’ta milyonlarca izlenen videoları ile tanınan Çılgın Dondurmacının ünü ülke sınırlarını da aştı. Pek çok yabancı kişi Çılgın Dondurmacıyı görmeden gitmiyor.

Çılgın Dondurmacı Dondurma Satarken Müşterileriyle Dans Ediyor

Çılgın Dondurmacı ismi ile açmış olduğu TikTok hesabı üzerinden müşterilerinin dans videolarını paylaşmaya devam ediyor. Asıl ismi Mehmet Dinç olan Çılgın Dondurmacı Antalya’da bulunan dondurma dükkanı ile birlikte dondurma satışlarını da artırmış durumda. Dondurma satışı sırasında müşterileri ile yaptığı çılgın danslar hem çok izleniyor hem de çok eleştiriliyor.

Mehmet Dinç, kendisinin yazdığı Kalbimsin şarkısı ile videoları yayınlamaya devam ediyor. İlk şarkısının sosyal medyada ilgi görmesinin ardından geçtiğimiz aylarda yeni bir şarkı çıkardı. Bu şarkının ismi ise Bulamam Senden Başka olarak ifade edildi. Yeni şarkısı ile çekmiş olduğu danslı klipte çok konuşuldu.

Müşterisiyle Ettiği Dans Çok Konuşuldu!

Çılgın Dondurmacı zaman zaman müşterileriyle de dans etmeyi ihmal etmiyor. Son olarak Youtube kanalına eklediği video ile yine sosyal medyada yeni tartışmaların fitilini ateşledi. Yeşil saten elbiseli bir kadın müşterisiyle birlikte dans etti ancak bu dansa kısa sürede pek çok eleştiri ve tepki geldi. Genellikle hep kadın müşterilerini tercih etmesi tartışmalara neden oldu. Kadının dans ettiği sırada iç çamaşırlarının görünmesi ve Çılgın Dondurmacının da uzun süre bu manzaraya dikkatli dikkatli bakması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı ve tepkilere neden oldu.