Son zamanlarda sosyal medyanın en iddialı isimlerinden birisi 36 yaşındaki uzman klinik Esra Ezmeci oldu. Cinsellik ve ilişkiler üzerine yapmış olduğu program gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından birisi olarak biliniyor. Canlı yayına bağlanan konuklara ya da kendisine sosyal medya hesabı üzerinden ulaşanlara kitapları üzerinden, günlük yaşantıları için tavsiyelerde bulunuyor.

Esra Ezmeci’nin ilişkiler üzerine verdiği tavsiyelerin son derece işe yaradığı ve pek çok evlilik ve ilişkiyi kurtardığı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Programın ardından da ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlıyor. Pek çok kişi özel hayatları hakkındaki sorularını ve mahremiyetlerini paylaşıyorlar.

Esra Ezmeci’ye Gelen Sorular Ağızları Açık Bırakıyor!

Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Esra Ezmeci daha önce ilişkiler üzerine de çeşitli tavsiyelerde bulunmuştu. Ardından sosyal medyada da paylaşımlar yapmaya başlayınca birden gündeme geldi ve popüler oldu. Özellikle kadın takipçilerinden gelen bazı itiraflar büyük şaşkınlığa neden oluyor. Pek çok kişi bu itirafların gerçek olup olmadığını sorgulamaya başladı.

Son Gelen İtiraf Şok Etkisi Yarattı!

Esra Ezmeci son yaptığı soru cevap ve itiraf etkinliğinde büyük şaşkınlığa neden oldu. Gelen itirafları ve soruları yanıtlarken pek çok takipçisi de bu itirafları yakından takip etmeye devam ediyor. Son olarak bir kadın takipçisi isimsiz olarak ‘Esra Hanım ben çok ateşli bir kadınım. Kiminle birlikte olsam mutlu olamadım. Kimse beni tatmin edemiyor. Kendimi iyi hissetmek ve tatmin olmak için ne yapmam gerekiyor?’ itirafında bulundu. Bu itirafa karşılık ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin ne yanıt vereceği de merak ediliyor. Yanıt olarak ‘Ateşinizi başkaları ile söndürmek yerine kendiniz söndürmeyi deneyin. Her şeyin fazlasının zarar olduğunu unutmayın’ ifadelerini kullandı.