Son zamanların en popüler isimlerinden Gülşen kötü günler geçiriyor. Uzun zamandır sahne şovları ve kıyafetleri ile dikkat çeken Gülşen, sahnede İmam Hatip okuyanlar hakkında söyledikleri sebebiyle gündem oldu. Bazı kesimler tarafından tartışmalara neden oldu. Tepkilere neden olan sözlerinin ardından sosyal medyada da tartışmalar ve eleştiriler çığ gibi büyüyünce şarkıcı Gülşen sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamanın ardından özür dilemişti.

Gülşen yaptığı açıklama sonrasında arkadaş arasında espri yapar gibi düşündüğünü, haddini aşan ve çok üzüldüğü bir cümle kullandığını ve bu yüzden çok pişman olduğunu belirtmişti. Ancak ünlü şarkıcı hakkında gelen şikayetlerin ardından hakkında yargılama süreci başladı.

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

Gülşen Tutuklandı

Ünlü şarkıcı için harekete geçen yargı çok geçmeden gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından savcılık tarafından verilen karar sonrasında tutuklanmasına karar verildi. Şarkıcı Gülşen’in birkaç gündür tutuklu olarak cezaevinde tutulduğu belirlendi.  

Şarkıcı Gülşen’in yaşadığı bu durum sosyal medyada da tartışmalara neden oldu. Bazı kesimler bu süreçte tutuklu yargılamanın abartı olduğunu düşünse de bazı kesimler ise ayrıştırmanın ve yapılan hakaretin doğru bir şekilde ceza aldığını ifade etmeye başladılar.

Hadise Gülşen’e Destek Oldu!

Gülşen’in tutuklanması ünlüler dünyasında da gündem oldu. Pek çok kişi sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Ünlüler de sosyal medya hesapları üzerinden yapmış oldukları açıklamalarla ünlü şarkıcıya destek oldular. Şarkıcının bu süreçte yakın arkadaşları da duruma tepki göstermeye başladılar. Şarkıcı Hadise ise bu süreçte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gülşen’e destek oldu. Açıklamalarında ‘Yapılanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan özür dilemektir ki özür dilendi zaten’ diyerek yaşananların abartı olduğunu belirtti. Gülşen hakkında ilerleyen günlerde nasıl bir karar verileceği merak konusu oldu.