Pop dünyasının en iddialı isimlerinden Gülşen, sesinden daha çok sahne kıyafetleri ve sahne şovları ile konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivalinde sahneye çıkarak sevdikleri ile buluştu.

Gülşen sahnesi ile oldukça merak uyandıran bir şarkıcı olduğu için sahnesine gösterilen ilgi beklenenden daha fazlaydı. Gece boyunca sahneden inmeyen ve müzikleri ile gelenlere keyifli anlar yaşatan ünlü şarkıcının kostümü de daha önce giydiklerinden dolayı merak ediliyordu.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Gülşen Sahne Kıyafetiyle Yine Olay Oldu!

Sahne tarzı ile sık sık gündeme gelmeye devam eden ünlü şarkıcı, sahneye çıktığı kostümü ile ağızları açık bıraktı. Sahne şovları ile birlikte ise adeta nefes kesti. Ünlü şarkıcının kıyafeti derin göğüs dekoltesi ve kalça dekoltesinden oluşuyordu.

Gülşen’in son konserinde giymiş olduğu ilginç ve derin dekolteli kıyafeti sosyal medya hesabında da en çok konuşulan kostümler arasında yer alıyordu. Ünlü şarkıcının tarzı bazı takipçileri tarafından cesur ve güzel bulunurken bazı takipçileri ise ünlü şarkıcının abarttığını ve hiç yakışmadığını dile getirdiler. Ünlü şarkıcının tarzı hakkında sosyal medya adeta ikiye bölündü.

Hande Yener Yeni Bir Polemiğin Fitilini Ateşledi!

Ünlü şarkıcı Gülşen’in sahne tarzı sosyal medyada da sık sık konuşulmaya devam ederken, göğüslerini gösteren şarkıcı şu açıklamalarda bulundu: ‘Memelerimiz en masum yerlerimiz. Başka şeylerden utanalım ve siz bunların ne olduğunu biliyorsunuz. Bırakalım annelerimizin memesi açık kalsın’ ifadeleriyle şaşkınlığa neden oldu.

Ünlü popçu Hande Yener’e bir takipçisi ‘Gülşen senden 5 gömlek üstte. Kıskanma’ yorumunu yapınca, ünlü popçu yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek açıklamayı yaptı. Açıklamalarında ‘Hahaha gömlek derken? Meme ucu mu demek istediniz?’ diyerek şok bir yanıt verdi. Bu yorumuna ünlü popçu Gülşen’den nasıl bir yanıt geleceği merak konusu oldu.