Sakatlığı nüksettiği için Sivasspor maçında forma giyemeyeceğini fark eden Marcao, kart cezasını sıfırlamak için bilerek sarı kart gördü.

Marcao, ligin 35. haftasında oynanacak Sivasspor maçında sahada olamayacak.

9 DAKİKADA 4 KART

Ayrıca 9 dakikada Galatasaray'dan 4 oyuncu sarı kartla cezalandırıldı. Marcao'nun dışında Pulgar, Van Aanholt ve Omar kart gören isimler oldu.

GOMİS: "GELECEK SENE İYİ İŞLER YAPACACAĞIZ"

Karşılaşmayı ve kaçırdığı golleri değerlendiren Gomis "Güzel oynadık ama zor maçtı. Gol pozisyonları yakaladık ama ben de dahil atamadık. Bir gol attık ama 3 puan aldık. Benim de gol atmamam gerekirdi. Galatasaray zor bir dönemden geçiyor. Bazı sezonlar böyle oluyor. Gol atamadım ama baskı kurdum. Kerem Aktürkoğlu ve Ryan Babel ile fırsatlar yakaladık." dedi.

Gelecek sezonla ilgili konuşan 36 yaşındaki golcü "İyi gidiyoruz, bir gol atmalıydım. Fiziksel olarak daha da iyi duruma geliyorum. Gelecek sene de Galatasaray için iyi işler yapacağız. Ayrıca en iyi gol atan oyunculardan biri olacağım." ifadelerini kullandı.

Bafetimbi Gomis ayrıca "Genç oyuncular nasıl bir tepki verir, çok fazla bilmiyorum. Galatasaray'da oynuyorsanız, etkilenmemeniz lazım. Hazırlanmanız ve Galatasaray'da oynamayı hak etmeniz lazım. Yöneticiler en iyisini seçecektir. Değişiklik olacaksa bile bu en pozitif şekilde olmalı. Aile içinde bir değişiklik olacak." diyerek sözlerini noktaladı.

Nicolo Zaniolo'ya kötü haber! Kadroya alınmadı... Nicolo Zaniolo'ya kötü haber! Kadroya alınmadı...

(GsGazete)