İstinaf Mahkemesi seçimli genel kurula tedbir kararı koydu. Üst Mahkeme, davacı Fırat Develioğlu'nun tedbir isteminin devamına karar verdi.

Başkan Adayı Metin Öztürk çok sert tepki gösterdi...

İşte Öztürk'ün sözleri:

"Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasarayın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza.

Bunun arkasında planlı organize bir kötülük var. Burak Elmas'ın da sözcüsü şaşırdı iptal olmasına. İptal olma durumunda hemen bugün karar alıp kulübün önünü açarız 28 Mayıs'ta seçim olur dediler. Bu bir kişinin işi değil yakında gün yüzüne çıkar. Burak Elmas başkanım bir an önce seçim tarihini açıklarsa kendi üzerindeki dedikoduları da kaldırır.

Polemiklere gerek yok biz Galatasaray'ı karıştırmaya çalışmıyoruz. İki adaylı seçimde polemiğe gerek yok. Biz seçim varmış gibi lisenin bahçesinde olacağız.

Sabahleyin ben bu endişeyi görünce Yönetici Remzi Sanver'i aradım. O da şaşırdı 'seçim iptal olamaz' dedi. Böyle bir şey olursa yapacaksınız dedim? Hemen karar alır kulübün önünü açarız dediler. Bugün karar alırlarsa 28 Mayıs'ta seçim olur. Yurt dışından oy vermek için  yola çıkanlar var yazıktır bu."

EN ERKEN 3 HAFTA SONRA SEÇİM

Seçimin iptal olmasının ardından Galatasaray'da yeniden bir seçim takvimi açıklanacak. En erken 3 hafta sonra yeni seçim yapılabilecek.

ELMAS ADAY OLABİLİYOR

Erman Toroğlu: "Ben duydum, Okan Buruk'a artislik yapmış!" Erman Toroğlu: "Ben duydum, Okan Buruk'a artislik yapmış!"

Mevcut başkan Burak Elmas, yeniden yapılacak seçimde aday olabilecek.

(Sporx)