Sarı-kırmızılı kulüpte Rezan Epözdemir'in dışında yöneticiler Köksal Ünlü, Işıtan Gün ve Reha Keskin’in de istifa etmesi bekleniyor.

YUMRUK YUMRAĞA KAVGA ETTİLER

Galatasaray'a yakınlığı ile bilinen muhabir Haluk Yürekli, camianın içindeki kavgayı şöyle anlattı: 

VARAN 1: "Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın yeni CEO'su olan Hande Ocak Başev için yönetim kurulunun büyük çoğunluğu, Hande hanımın göreve başlamamasını istiyor. Burak Elmas da ‘Beğenen kalır, beğenmeyen de ... gider' diyor."

VARAN 2: "Burak Elmas'ın danışmanı Fenerbahçeli Ahmet Kasım Han ile Köksal Ünlü ile neredeyse yumruk yumruğa kavga etmiş."

LİSELİLER VE MUHALEFET HAREKETE GEÇTİ

Haziran ayında yapılan başkanlık seçimini Eşref Hamamcıoğlu'nun önünde az bir farkla kazanan Burak Elmas'ın koltuğu ilk yılını doldurmadan sallanmaya başladı. Camianın içinden gelen haberlere göre sezon sonunda kongre kararı gelebilir. Aksi halde Elmas ve yönetiminin hem idari açıdan hem de mali açıdan ibra edilmesi beklenmiyor.

HALUK ULUSOY BİRİNCİ ADAY

Galatasaray kongre üyelerinin hali hazırda bir plan veya projesi yok ancak içerden gelen seslere göre bazı üyeler TFF'ye karşı koyabilecek bir yönetim ve başkan istedikleri için bu göreve en yakın isim olarka Haluk Ulusoy'u görüyor.

SÜREN, ULUSOY'U AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Haluk Ulusoy'un aday olabileceğini söylemişti:

İşte Süren'in o sözleri:

"Buraya kavga etmeyecek, geniş kapsamlı toparlanmış bir yönetimin gelmesi ve fabrika ayarlarına dönmemiz lazım. Galiba Haluk Ulusoy da aday olacakmış. Kulağıma bu tarz bilgiler geldi." demişti.

(GsGazete)