Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

Ünlü türkücü Nihat Doğan uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü türkücü geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu fotoğraf ile büyük şaşkınlığa neden oldu. Ünlü türkücü yaptığı paylaşımla evlendiğini duyurdu.

Pek çok hayranı ünlü oyuncunun hayatında birinin olduğunu bilmediği için bu paylaşımına anlam veremedi. Bunun üzerine Nihat Doğan’ın İranlı Arzu Doğan ile yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu ve daha fazla uzatmak istemediği için nikah masasına oturduğu öğrenildi.

Nihat Doğan Baba Oluyor!

Ünlü oyuncunun bu sessiz ve ani evliliği kısa sürede çeşitli iddiaların ortaya atılmasına neden olmuştu. Ünlü oyuncunun evlendiği İranlı Arzu Doğan’ın uzun süredir kendisinin hayranı olduğu ve ikilinin de bu sayede sosyal medyada tanıştığı öğrenildi.

Bu ani evliliğin nedeninin ise bir bebek haberi olduğu konuşulmuştu. Nihat Doğan düğün yaptıktan kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından iddiaları doğrulayan yeni bir açıklamada bulundu. Bu açıklama ile birlikte ünlü oyuncunun ‘Arkadaşlar biz daha önce dini nikahımızı kıymıştık. Düğünümüzü daha önce yapmayı planlamıştık ancak ailemizde bir kayıp yaşadık. Bu yüzden düğünü ertelemek zorunda kaldık. Bu süreçte de eşimin hamile olduğunu öğrendik. Şimdi de çok daha fazla zaman geçmeden düğünümüzü yaptık. Eşim hamile ve çok yakında Allah nasip ederse baba olacağım. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan herkese teşekkürler’ demişti.

Nihat Doğan Ev Halini Paylaştı!

Ünlü türkücü düğünden sonra sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Eşi ile birlikte düğünden sonra annesi Fatma Doğan’ı evinde ziyaret eden ve el öpmeye giden Nihat Doğan bu anları da takipçileri ile paylaştı. Annesi ile birlikte çay içerken paylaştığı fotoğrafları takipçileri tarafından kısa sürede beğenildi.