Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ilerleyen yaşına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Son zamanlarda ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yeni sezonda yeniden ekranlara dönüp dönmeyeceği ve yeni bir projesinin olup olmadığı merak ediliyor. Sevenleri her fırsatta ünlü oyuncuyu ekranlarda görmeyi özlediklerini dile getiriyorlar.

Nurgül Yeşilçay’ın ise henüz yeni bir projesinin olup olmadığı bilinmiyor ancak yaz tatilini bol bol stres atarak ve dinlenerek geçirdiği biliniyor. Magazin muhabirlerinin de sık sık görüntülediği ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında da paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Nurgül Yeşilçay’ın Fiziği Görenlerin Ağzını Açık Bıraktı!

Nurgül Yeşilçay ilerleyen yaşına rağmen fit görüntüsü ve fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Pandemi döneminde evde hareketsizlikten fazla kilo aldığı bilinen ünlü oyuncunun spor ve diyetle birlikte zaman içerisinde fazla kilolarından kurtulduğu öğrenildi.

Tatilde bikinili ve mayolu olarak özgürce dolaştığı görüldü. Sosyal medya hesabında da aktif olarak paylaşım yapmaya devam eden Nurgül Yeşilçay, fotoğraflarını aktif olarak paylaşmaya devam ediyor. Birbirinden cesur pozları ile takipçilerini kendisine hayran bıraktı. Ünlü oyuncunun bu süreç içerisinde fiziğini nasıl koruduğu da merak konusu oldu. Sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu fotoğraflara kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sevgilisiyle Tatile Devam Ediyor

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay uzun zamandır birlikte olduğu yapımcı ve yönetmen sevgilisi Necati Kocabay ile tatiline devam ediyor. İkilinin bu yaz uzun bir tatil yaptıkları ve yeni sezon için döndükleri öğrenildi. Ünlü oyuncunun sevgilisi ile ne zaman nikah masasına oturacağı da bilinmiyor. Daha önce evlilik niyetinde olduklarını ancak evlenmeye üşendikleri için bir türlü adım atmadıkları konuşulmuştu. İkilinin bu yıl bitmeden nikah masasına oturabilecekleri düşünülüyor.