Ve 2020’de beklenen olay gerçekleşti! Pentagon & NASA, 2004 - 2015 yılında çekilen UFO görüntülerini yayınladı. 2017 & 2018 yıllarında çekilmiş olan daha net UFO görüntülerinin ise yakın bir zamanda paylaşılacağını duyurdu! Demek ki yaklaşıyorlar cidden!

Pentagon, biri 2004 yılında diğer ikisi de 2015 yılında çekilen ve emekli bir pilotun UFO olduğunu iddia ettiği görüntülerin varlığını doğruladı. ABD Savunma Bakanlığı, görüntülerdeki gizliliğin kalkmasının ardından yayınladığı videolarda görülen hava aracını "Tanımlanamayan Hava Olgusu" yani UFO olarak niteledi.

"AMACIMIZ YANLIŞ ANLAŞILMALARIN ÖNÜNE GEÇMEK"

CNN'e konuşan ABD Donanması sözcüsü Joe Gradisher, üç görüntüdeki nesneyi "Tanımlanamayan Hava Olgusu" olarak tanımladı. Görüntüler konusunda ABD Donanması'nın şeffaf olmasının amacının da eğitim alan pilotların hava sahasında gördükleri ve pilotların güvenliğini tehdit eden nesneleri ve durumları bildirmeye teşvik etmek olduğunu belirtti. Pentagon yetkilisi ayrıca videoları yayınlamalarındaki amacın toplumda olaşabilecek yanlış anlaşılmaların önüne geçmek olduğunu vurguladı.

Donanma sözcüsü yayınlanan görüntülerin donanma eğitimleri sırasında hava sahasında sık sık gözlemlenen durumlardan yalnızca bir bölümünü gösterdiğini söyledi.