Ramo 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Ramo dizisinde; Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova’nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır. 

Ramo 2. Yeni Bölüm Fragmanı 

Ramo’nun 1. Bölümünde Neler Oldu;

Polisin baskın yapacağı haberi mahalleliye ulaşınca herkes silahları vs gizleyip polisin dikkatini dağıtıyor. Bu dikkat dağıtma operasyonu sayesinde Ramo polislerin elinden kurtuluyor ama Boz köşeye sıkışıyor. Cengiz’in verdiği görevi halletmek için yanına Boz’u da alan Ramo mekâna sert bir giriş yapıp herkesi elden geçiriyor. En sonunda istediği adamı bulan Ramo ufak bir tanışma faslından sonra hemen mevzuya giriyor. Direkt olarak anlaşmaya sunan Ramo istediği cevabı alıyor. Musti ve memo telefon bakma bahanesi ile dükkândan drone çalınca esnaf peşine düşüyor ama çocuklar adımını Taşkapı mahallesine atar atmaz kovalamaca ister istemez son buluyor. Kovalayan esnaflardan biri arkadaşı mahallenin niye sert bir yer olduğunu anlatıyor. 

Neco’yu babasının evine bırakan Ramo ve Boz mahallede saygıyla karşılanıyor. Eve gittikleri yol boyunca mahalleliyi selamlayan ikili en sonunda eve varıyor. Annesinin yanına giden Ramo ilaçlarının içirilmediğini görünce fırça çekiyor. Pompacıların mekanına uğrayan adam yüksek fiyattan şikayet edince ‘Bücür’ hemen olaya el atıyor. Dükkanı kapatan Fatoş notu okuduktan sonra yüzü gülmüş bir şekilde eve dönüyor. Bu sırada evdeki ise gündem sert geçiyor. Boz’un notunu bulduktan sonra yüzü gülen Fatoş hemen kendini yanına atıyor. Konuyu Ramo’ya götüren Boz, onun arkasından iş çevirmekten hoşnut olmadığını söylüyor. Fatoş ise gelip kendisini abisinden istemesini söylüyor. Güneş batar batmaz hemen operasyona başlayan Ramo ve Cengiz’in adamları malları bulmak için çetenin mekanını basıyor. Seyhan’ı bulur bulmaz bacağından vurup indiren Ramo hemen hesap soruyor.

Gerçeğin ortaya çıkmamasını isteyen Ramo, Seyhan’ın kafasına sıkıyor. Kabus gördükten sonra nefes nefese uyanan Ramo, babasının mezarını ziyarete gidiyor. Ramo’ya bir şeyler bildiğini babasını anlatarak üstü kapalı bir şekilde hissettiren Fidan malı Ramo’nun çaldığını öğreniyor. Tehlikeyi sezen Fidan, Ramo’yu uyarıyor. Sibel’i mermilerden kurtaran Ramo onu alıp su kanalına götürüyor. Ölümden korktuğunu söyleyen Sibel’i teselli eden Ramo ona her zaman yanında olduğunu söylüyor. Hala endişesini koruyan Sibel, Ramo’ya kendini sevip sevmediğini soruyor. Ramo’nun sayesinde içerden çıkan Neco özgürlüğünün tadını çıkartmak için ortamlara akıyor. Boz’u mekandan çıkarken gören Neco omuzundan tutup masasına çağırıyor. İkili arasında gerilim yavaş yavaş tırmanınca Boz kendini tutmaya çalışıyor. Daha fazla sakin kalamayan Boz, Neco'yu dövüyor. Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz’un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder. Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır.