Devre de Isla sağ bek İsmail'i sol beke almalıydı. Bizim de hatalarımız olabilir elimiden geldiğince gördüğümüzü söyledimiz için buradayız. Maçı izleken Fenerbahçeli'yim ama gördüklerimi söylemeliyim. Başka bir stadyumda olsaydı, Galatasaray bu maç kazanırdı. Kazanamamasının birinci nedeni Fenerbahçe tarafatarıydı. Fatih Terim rakibin 10 kişi kalmasını hesaplamadı.

"MEHMET TOPAL ATILMALIYDI"

Ali Palabıyık dağıldı. Beraberklik golünden önce faul var. Mehmet Topal'ın atılması lazımdı. 10 kişi olmanın rahatlığıyla oynadı. Galatasaray'da oyuncular sanki hiç maç bitmeyecek gibi oynadı. Böyle bir maçta rakibi kırmışsın ikiye üçe gidebilirsin ama oyuncuların hatası. Mehmet Topal'ın kasıtlı olmamasına rağmen devam etmesi ve Mehmet Topal'a 2. sarı kartı vermeliydi. Ali Palabıyık, maçı skora göre yönetti.

Benim yapmam gereken zaten Ali Palabıyık'ın hatalarını söylemek. Maçın ikinci yarısında maçın kaderine etki eden iki hatası vardı. İlk hatası; Mehmet Topal ikinci sarı kartla oyundan atılmalıydı. İkinci hatasıysa Fenerbahçe'nin attığı golün öncesinde faul vardı.