Deneyimli teknik adam, maçtan sonra hakemlere tepki gösterdi.

SON GOL BİZE YAKIŞMADI

"Gerçekten iyi mücadele ettik. Sahada biraz sıkıntı vardı. Bir hastalıktan dolayı zemin istediğimiz gibi değildi. İki takım için de zor bir maç oldu. İlk yarıda istediğimiz şeyleri yapmadık ama mücadeleden vazgeçmedik. İkinci yarıda taktik değişiklik yaptık ve golü bulduk. İyi gidiyordu. Son yediğimiz gol bize yakışmadı. 40 metreden gelen pasın golle sonuçlanması kötü bir şey. Maçın en kötü hakkı beraberlikti.

SAYILMAYAN GOLDE NE VAR?

Yalnız ben bir şeye üzüldüm. Bizim sayılmayan golde ne vardı onu çözemedik? Bunu gerçekten merak ediyorum. Kuralı bizden daha iyi bilen biri aydınlatsa bizleri çok iyi olur. Öyle bir gol iptali yok. Kabul etmiyorum. Onun için rica ediyorum, bunu bana anlatsınlar. Neden iptal edildiğini açıklasınlar. Çok üzüldük.

GERGİN MAÇ OLDU

Biraz gergin bir maç oldu. Ama mücadele açısından iyi bir lig maçı oldu. İki takım da kazanmak için elinden gelen gayreti gösterdi."

Fatih Terim'le sorun yaşamıştı, görevinden affını istedi! Fatih Terim'le sorun yaşamıştı, görevinden affını istedi!

SİVASSPOR BAŞKANI OTYAKMAZ: "EMEKLİ OLSUNLAR"

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Maça damga vuran hakem kararları oldu. Bütün Türkiye'deki futbolseverler golün neden iptal edildiğini anlamadı. 20 yıldır Özgüç Türkalp'in adını duymaktan sıkıldık. EYT'de sınır da kalktı zaten emekli olsunlar artık. Mutlaka bu iptalin açıklamasını istiyoruz. Spor kamuoyu bu golün neden iptal edildiğini bilmiyor. TFF'den bu maçın açıklamasını isteyeceğiz" açıklamasını yaptı.