Seda Sayan son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak biliniyor. Yaşadığı aşk ve evlilikle magazin gündeminden asla düşmeyen ünlü şarkıcının şimdilerde de işi ile mutlu hayatına devam edeceği konuşulmaya başladı. Sabahların Sultanı olarak bilinen Seda Sayan yeni sezonda da ekranlarda olmaya devam edecek. Sezon hazırlıklarına başlarken, aynı yıl hem aşkı hem de parayı bulduğu yönünde yorumlar yapılmaya başlandı.

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile yıl içerisinde dünya evine girmişti. İkili sosyal medyada birbirlerine aşk dolu baktıkları fotoğraflarını yayınlamaya devam ediyorlar. İkilinin dolu dizgin aşkları da sosyal medya takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor.

Seda Sayan Evliliğiyle Reytingleri Artırdı!

Şubat ayında Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük sevgilisinden sürpriz bir evlilik teklifi alarak kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bunun ardından sezon içerisinde sunuculuğunu yaptığı ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ isimli programında evlenmişti. Hem bir nikah töreni ile Çırağan Sarayında evlenen Seda Sayan hem de programında gelinlik giyerek izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Böylece programın reytinglerinde de ciddi bir yükseliş meydana geldi. Seda Sayan bu süreçte yeni sezon için de hazırlıklara başladı. Özellikle yeni sezonda yapmış olduğu anlaşma ile kazanacağı para adeta dudak uçuklattı.

Seda Sayan’ın Yeni Sezon Anlaşması Ağızları Açık Bıraktı!

Ünlü sunucu Seda Sayan yeni sezonda Star TV ekranlarında yeni programı ile izleyenlerle buluşmaya davam edecek. Daha önceki sözleşmesinde haftalık 700 bin lirayı kabul etmeyen ünlü sunucu için yeni bir sözleşme hazırlandı. Star TV yönetimi bu sefer haftalık 900 bin liralık bir sözleşme getirdi. Reytinglerin yükselmesinin ardından ünlü sunucunun haftalık en az 1 milyon lirayı cebine indireceği de biliniyor. Sözleşmesinin en az 6 aylık olduğu bilinirken bu süreçte en az 20 milyon liralık bir ödeme alarak rekor kıracak.