Şeyma Subaşı son günlerde özel hayatıyla yine magazin gündeminden bir türlü düşmüyor. Mısırlı sevgilisi Meedo ile dolu dizgin bir aşk yaşamış, hamile olduğunu açıklamış ancak sonrasında bebeğini düşürmüştü. İkili daha sonra evlilik kararından da vazgeçerek yollarını ayırmıştı. İkilinin isimleri farklı kişilerle anılmaya devam etmişti.

Son günlerde Meedo ile Şeyma Subaşı ilişkisi yeniden başladı. Ayrılığa dayanamayan ikili sosyal medya hesaplarında yapmış oldukları paylaşımlarla birlikte aşklarının yeniden başladığını ilan etmiş oldular. İlişkilerinin bu sefer evliliğe gittiği konuşulmaya başlandı. Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Meedo şimdilerde Bodrum’da tatil yapıyorlar. İkiliye yakın arkadaşları ve Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa’nın da eşlik ettiği öğrenildi.

Şeyma Subaşı Mutluluğunu Paylaşmayı İhmal Etmiyor!

Şeyma Subaşı’nın ayrılık döneminde ismi farklı isimlerle sürekli yan yana geliyor ancak Şeyma Subaşı bu iddialar karşısında sessizliğini korumayı tercih ediyordu. İkilinin yeniden arkadaş olarak görüşmelerinin ardından çok geçmeden ilişkilerine ikinci bir şans daha verdikleri öğrenildi. Şeyma Subaşı’nın bu sefer Mısırlı sevgilisi Meedo ile evleneceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Sevgilisini mutlu etmek için her türlü fırsatı değerlendiren ve kesenin ağzını açan Meedo’nun ise Bodrum’da kiraladığı lüks yatın günlük kira bedelinin 20 bin dolar olduğu öğrenildi. Bodrum ve Marmaris arasında mekik dokuyan aşıklar ise aşklarının tadını çıkarmaya devam ediyorlar.

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Sevgilisi için Kesenin Ağzını Açtı!

Şeyma Subaşı ile yeniden birlikte olmak isteyen Meedo’nun sevgilisi için hiçbir masraftan kaçınmadığı ortaya çıktı. Barışmanın yaşanmasının ardından Meedo’nun Şeyma Subaşı’na 1 milyon 800 bin lira değerinde bir saat aldığı da ortaya çıktı. Bunun ardından barışma hediyesi ile ayrıca mutlu olan Şeyma Subaşı’nın son günlerde ayakları yere değmiyor. Aynı zamanda Meedo’nun Şeyma Subaşı’na 1 milyon 200 bin lira değerinde bir kolye de aldığı öğrenildi.