A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Kayserispor mağlubiyetinden sonra; "Galatasaray'ın yurt dışında görüştüğü hocalar var. Ben biliyorsam Okan Buruk'un kulağına kesin gitmiştir." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı yönetim, kısa zamanda 48 yaşındaki teknik adamla yolları ayırmayı düşünmüyor ancak B planını şimdiden hazır tutuyor. Gelen haberlere göre Galatasaraylı idarecilerin Buruk'un yerine düşündüğü hoca adayları şöyle:

1- MARCELO BİELSA

8 aydır boşta olan Marcelo Bielsa, Güney Amerika'dan gelen teklifleri kabul etmedi. Avrupa'da sistemine ve projesine inandığı bir takımı çalıştırmak istiyor. Galatasaray taraftarlarının hayran duyduğu Şilili hocaya kimse olumsuz bakmayacaktır.

2- NENAD BJELİCA

51 yaşındaki hoca, kariyerine 5 kupa sığdırdı. Geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe de temasa geçmişti. Bjelica, son olarak Dinamo Zagrep'i çalıştırdı.

3- MARCELO GALLARDO

8 sezon aralıksız Arjantin'in River Plate takımını çalıştıran Arjantinli hoca, toplam 9 kupa zaferi yaşadı. 31 Aralık itibariyle takımdan ayrılacağını duyurdu. Güney Amerika'daki misyonunu tamamladığını düşünen Gallardo, artık Avrupa'da kendini kanıtlamak istiyor.

4- DOMENİCO TODESCO

Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri

Hiç şüphesiz ki Alman ekolünün Türk futboluna uyacağını bilmeyen yoktur. Galatasaray'ın yabancı teknik adamlarla başarısı Alman teknik adamlarla gelmiştir. 37 yaşındaki Todesco geç yaşına rağmen, Schalke, Spartak Moskova ve Leipzig takımlarını çalıştırdı. 1 kupa kazandı. O da Galatasaray'ın listesinde yer başka bir teknik direktör adayı.

(GsGazete)