Lazio maçının ardından ikili bir araya geldiğinde, Terim; bir yedek kaleci, bir sol bek, bir 6/8 numara oynayan orta saha oyuncusu, bir 10 numara, bir kanat oyuncusu ve bir de santrfor olmak üzere 6 oyuncu istemişti.

Ancak Salı akşamı yaşanan Denizli faciası sonrasında Galatasaray’ın elinde sadece UEFA Avrupa Ligi’nin kalması bu görüşmeyi bambaşka bir yere taşıdı. Belki de Galatasaray yıllar sonra ilk kez Avrupa Kupalarının dışında kalacak.

TRANSFER BASKISI YOK

Denizli faciasından sonra; ''Ekonomik olarak gerek ülkenin, gerek Galatasaray'ın durumu açık. Eğer ekonomik durumumuz müsait değilse, buna izin vermiyorsa yapmayız. İlla şu şöyle, bu böyle olacak diye kaide yok.'' diyen Terim, yaptığı görüşmede Elmas’a transfer için baskı yapmadı.

LEVENT TÜZEMEN: BİRİLERİ HESAP VERMELİ

"Galatasaray, kendi liginde 18. olan, düşme hattında bulunan, 15 gol atıp 26 gol yiyen Denizlispor'dan 3 gol yiyorsa ve penaltılarla eleniyorsa bu utanç gecesinin hesabını birileri vermelidir.

Bu eleniş kibirin, kalitesizliğin, yetersizliğin, rakibi küçük görmenin, egoistliğin ve saha içindeki disiplinsizliğin eseridir. Maç bitmeden bitmiş ve turu geçmiş gibi davranıp gereksiz oyuncu değişikliklerine giden Fatih Terim iğneyi de çuvaldızı da kendine batırmalıdır."

(Fotospor)