Yasak Elma 65. Bölüm İZLE FOX TV Yasak Elma son bölüm full tek parça izle, (Leyla ne yapacak) FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 65.Bölüm ile Pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Yıldız, Leyla’yı kovdurmanın yolunu bulduğunu sanırken, Leyla’nın beklenmedik hamlesiyle neye uğradığını şaşırır. Yıldız kendince yeni yöntemler bulmanın peşine düşer. Şahika bir taraftan Leyla’yı hedefine hazırlarken, diğer taraftan Yiğit’le yeniden yakınlaşma yolları arar. 

YASAK ELMA 63. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

65 bölümü deviren Yasak Elma, heyecanın zirvede olacağı 65. yeni bölümü ile 20 Ocak akşamı ekranlarda. Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma 65. bölüm izle, Yasak Elma son bölüm izle, Yasak Elma canlı izle, Yasak Elma 20 Ocak bölümü izle, Yasak Elma 65. bölüm fragmanı, Yasak Elma yeni bölüm izle, Yasak Elma son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

YASAK ELMA 64.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zerrin’in gelmesi Yiğit ve Lila aşkını başka bir yöne taşıyacaktır. Yıldız ve Ender Leyla’nın yapacaklarından korkup önlem almaya çalışsalar da; Leyla, arkasında Şahika’nın gücüyle hareket ederek onları ummadıkları yerden vurmaya çalışacaktır.