La Gazzetta Dello Sport'a açıklamalarda bulunan AS Roma sportif direktörü Thiago Pinto, Galatasaray'ın iki yıldız adayının gelecekteki satış haklarını ele geçirdiğini iddia etti.

EFE AKMAN VE YUSUF DEMİR TRANSFERİNDE ÖNCELİK ROMA'NIN

Müzakerenin bir parçası olarak Roma ve Galatasaray, Efe Akman (2002) ve Yusuf Demir'in (2003) gelecekteki satış hakları konusunda anlaşma sağladı. İki oyuncu gelecekte resmi bir transfer teklifi alırsa Galatasaray, İtalyan ekibine öncelik tanıyacak. Teklif edilen rakamı Roma'ya iletecek. İlk satış hakkı İtalyan ekibinde olacak.

GALATASARAY SERİE A KARMASI KURDU

Galatasaray bu transferle kadrosuna daha önce İtalya Serie A'nın büyüklerinde oynamış bir yıldız daha eklemiş oldu. Sarı kırmızılıların kadrosunda daha önce Serie A'da forma giymiş; Fernando Muslera (Lazio), Kaan Ayhan (Sassuolo), Sergio Oliveira (Roma), Lucas Torreira (Sampdoria, Fiorentina), Dries Mertens (Napoli) ve Mauro Icardi (Sampdoria, Inter) gibi isimler bulunuyor.

PREMİER LİG'İ TERCİH ETMEDİ

Nicolo Zaniolo, Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho ile tartıştı. Sonrasında takımdan ayrılma durumu oluşan oyuncu ile Premier League ekiplerinden Totthenham Hotspur ve Everton ilgilendi, Bournemouth ise tam 30 milyon Euro teklif etti. Zaniolo ise Bournemouth'un bu teklifini geri çevirdi.

GÖZDEN DÜŞTÜ

Erden Timur gözyaşlarını tutamadı! İşte o anlar... Erden Timur gözyaşlarını tutamadı! İşte o anlar...

Bu sezon teknik direktör Jose Mourinho'nun gözünden düşen Zaniolo rotasyonun gerisine düştü. Roma formasını tüm kulvarlarda yalnızca 17 kez terleten oyuncu 1.193 dakika süre alırken 2 gol attı ve 3 asist yaptı.