Zemheri 2. Bölüm İZLE SHOW TV Zemheri son bölüm full tek parça izle, SHOW TV ekranlarının sevilen Zemheri 2.Bölüm ile Çarşamba akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

2 bölümü deviren Zemheri, heyecanın zirvede olacağı 2.yeni bölümü ile 22 Ocak akşamı ekranlarda. Zemheri yeni bölümde neler olacak? Zemheri 2. bölüm izle, Zemheri son bölüm izle, Zemheri canlı izle, Zemheri 22 Ocak bölümü izle, Zemheri 22. bölüm fragmanı, Zemheri yeni bölüm izle, Zemheri son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ZEMHERİ 2.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ZEMHERİ 1.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mimarlık okuyan Firuze'yi iş ilanlarına bakarken gören ve büyülenen Ayaz, Firuze'yle tanışmanın yollarını aradı. İkilinin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Taşımak zorunda oldukları yükleri, birbirlerine duydukları sevgiden aldıkları güçle omuzlayan Firuze ve Ayaz, kendilerine ait bir geleceğin hayalini kurmaya başladı. Hayatını kurtardığı Berrak'ın kendisine beslediği sevgiye karşılık vermeyen Ayaz, Berrak'ın abisi Ertan'la karşı karşıya geldi. Kardeşinin aşkına karşılık vermesi için dünyayı önüne sereceğini söyleyen Ertan, Ayaz'dan istediği yanıtı alamadı. Fakat sonrasında Ayaz öyle bir yol ayrımında kaldı ki, merkezinde Firuze'nin taht kurduğu hayatından, hayallerinden, geleceğinden vazgeçmek zorunda kaldı. Kendisini annesi uğruna feda eden Ayaz, kalbini istemeyerek Berrak'a teslim etmek zorunda kalırken, Firuze'yi arkasında acı ve hayal kırıklığı içinde bıraktı. Firuze yıllar sonra yaşanan bir kaza sonrası babasının suçsuzluğunu ispatlamak için harekete geçtiği sırada beklemediği bir sınavdan geçmek zorunda kaldı. Ayaz'ı, babasının özgürlüğü için mücadele etmek zorunda kalacağı Ertan'ın yanında gördü. Ertan'ın kız kardeşi Berrak'la nişanlı olan Ayaz, karşısında Firuze'yi buldu.

Zemheri 1. Bölüm - Firuze ile Ayaz'ın İlk Karşılaşması