Genelde bu işle uğraşan yabancı siteler formaların fotolarını sızdırırdı ancak Türkiye'de yapılan bir toplantıdan bu fotoların sızması pek doğru olmadı. Bunun sonucu olarak gelecek aydan itibaren korsanlarını Kapalıçarşı civarında görmeye başlarız. Muhtemelen bir Galatasaray taraftarı (kim olduğunu bilmiyorum) sonuçlarını düşünmeden heyecanla paylaştı. Günümüzde böyle paylaşımların saklı kalması zor tabi, şu anda bir kaç gazetenin internet sayfasında bile var fotoğraflar. İş böyle olunca biz de bloga koyalım, hem kafalarda bir kaç soru oluşmuş, onlara da cevap verelim.

Öncelikle konçlardan başlayalım. Bunlar yeni sezon ürünleri değil farkettiğiniz üzere. Storelar'da satılan mevcut konçları giydirmişler. Gelecek sezon kombinasyonları böyle mi düşünüyorlar bilemiyorum. Büyük ihtimalle daha mor çorap olmadığı için piyasada bu şekilde paylaşmışlardır. Yine aynı şekilde beyaz çorap bulmakta da zorlanmışlardır bana kalırsa, o sebeple bu kombinasyonlar mevcut konçlarla rastgele belirlenmiştir o toplantı için.

Bu formalar tanıtım toplantısında çekildiği için formaların üretilen bir kaç üründen biri olduğunu söyleyebiliriz. Henüz üretim başlamış mıdır bilemiyoruz ancak sene sonu bazı şeyler belli olmadan büyük parti üretimlere başlamazlar sanıyorum. Bu prototipler ise şu anki mevcut şartlara göre hazırlanmış, tanıtım için ülkemize yollanmıştır. Bu sebeple, henüz ortada bir şampiyonluk olmadığı için bu formaların 3 yıldızlı olmaları doğal. Yine henüz anlaşılmış yeni bir sponsor olmadığı için de Türk Telekom reklamlı prototip hazırlamaları da normal. Bu konular belli olduğu zaman formalar revize edilir ve o şekilde üretimleri yapılır. Neden böyle gözüküyorlar? çünkü şu an kulüp bu durumda diye özetleyebiliriz mevzuyu.

Parçalı meselesi: Yöneticilerimizden Sedat Doğan taraftarlardan gelen yoğun tepki üzerine Başkan Ünal Aysal ile görüşüp Parçalı formayı sete koyma kararı verdiklerini kendi twitter sayfasından açıklamıştı. Bu resimde o formanın olmama sebebi şu an kullandığımız parçalı forma ile yola devam edecek olmamız. Zaten bu kadar kısa sürede yeni bir parçalının çıkması zor demiştik önceki yazılarımızda. (En başta neden düşünmezler anlayabilmiş değilim.) Bu seneki parçalının satışı devam edecek gelecek sezonda da. Takım giyecek mi bilemiyorum. Giymezse saçmalık olur tabi. Onu bekleyip göreceğiz.

Gazetelere düşmeseydi yine paylaşmayacaktık görüntüleri ancak Fanatik, Eurosport gibi sitelere düştükten sonra kafalarda soru işaretleri kalmasın diye paylaşalım dedik. Yukarıdaki çizimler sızan fotoğrafa göre ekip arkadaşımız Mert Eksert tarafından çizilmiştir.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Haberin Kaynağı