Galatasaray, Mancini’nin gözdesi Olcan Adın için harekete geçti. Trabzon’a “Adım atmadan  önce  yeni hocamızı bekliyoruz” denildi. Lyonlu Gomis ve St. Etienne’den Mevlüt için de düğmeye basıldı.

Transferin suskun ekiplerinden olan Galatasaray, hafta içinde bombalar patlatabilir. Sarı-Kırmızılıların eski teknik direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor’un yıldızı Olcan Adın’ı kadrosunda görmek istiyordu. Fakat İtalyan çalıştırıcıyla yollar ayrılınca Olcan transferi ortada kaldı. Galatasaray yönetimi, Trabzonsporlu yetkililerle temasa geçti. “Bu transferde hâlâ istekliyiz. Ancak hocamız belli olduktan sonra son noktayı koyacağız.  Öncelik  yine de bizde” diyerek uyarıda bulundu. Çünkü Olcan’ın adı Beşiktaş ile de anılıyor. Bordo-Mavili yönetim bu isteğe olumlu baktı.

Teklif kabul edilmişti

Başkan Ünal Aysal ile İbrahim Hacıosmanoğlu bir araya gelmişti. Karadeniz ekibine Salih Dursun+4,5 milyon euro teklifi sunulmuştu. Bordo-Mavililer, bu öneriye olumlu yaklaşmıştı, prensip anlaşmasına varılmıştı. Galatasaray yönetimi, teknik direktör sorununu çözdükten sonra Olcan konusunda sonuca gidecek.

Transferin suskun ekiplerinden olan Galatasaray, hafta içinde bombalar patlatabilir. Sarı-Kırmızılıların eski teknik direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor’un yıldızı Olcan Adın’ı kadrosunda görmek istiyordu. Fakat İtalyan çalıştırıcıyla yollar ayrılınca Olcan transferi ortada kaldı.

Galatasaray yönetimi, Trabzonsporlu yetkililerle temasa geçti. “Bu transferde hâlâ istekliyiz. Ancak hocamız belli olduktan sonra son noktayı koyacağız. Öncelik yine de bizde” diyerek uyarıda bulundu. Çünkü Olcan’ın adı Beşiktaş ile de anılıyor. Bordo-Mavili yönetim bu isteğe olumlu baktı.

TRANSFER KABUL EDİLMİŞTİ

Başkan Ünal Aysal ile İbrahim Hacıos- manoğlu bir araya gelmişti. Karadeniz ekibine Salih Dursun+4,5 milyon euro teklifi sunulmuştu. Bordo-Mavililer, bu öneriye olumlu yaklaşmıştı, prensip anlaşmasına varılmıştı. Galatasaray yönetimi, teknik direktör sorununu çözdükten sonra Olcan konusunda sonuca gidecek.

YILLIK 3 MİLYON EURO

Lyon’un golcüsü Gomis ile de prensipte uzlaşılmıştı. Ancak bu isim de Mancini vetosu yemişti. İtalyan hocanın ayrılmasıyla Fransız golcü yeniden gündeme geldi. 4 milyon euro imza parası ve yıllık 3 milyon euro garanti para ile 3+1 yıllık anlaşma sağlanmıştı.

28 yaşındaki oyuncu için girişimler yeniden başlayacak.

YERLİ FORVET MEVLÜT

Öte yandan yerli transferde ise St. Etienne’in golcüsü Mevlüt Erdinç için çalışmalar sürüyor. Erdinç ile her konuda anlaşma sağlandı. Fransız kulübü ile bonservis pazarlıkları devam ediyor. Bu hafta içinde bu transferin de netlik kazanması bekleniyor.