9 günlük izinin son 5 günü için program hazırlayan Aslan’ın hocası, Alanya kampının ilk günüde geri dönüşleri inceleyecek.. Verileri gelişmeyen veya geride kalan isimler Hamzaoğlu’nun sert yüzüyle ilk kez karşılaşacak.

SEZONA İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile başlayan G.Saray’ı ilk yarının bitimine 5 hafta kala devralan Hamza Hamzaoğlu, takımı ile ilk kez geçireceği hazırlık dönemi öncesinde oyuncularına da bir dizi ödev verdi... Prandelli’nin verdiği 9 günlük tatili çok fazla bulan ancak tüm takımın yaptığı programları iptal etmesinin oyuncuların moralini daha da bozacağını düşünerek tatili kısa kesmeyen Hamzaoğlu, çalışma programı ile oyuncularını uğurladı..

9 günlük tatili ikiye ayıran Hamzaoğlu, ilk 4 günde futbolu düşünmeden vakit geçirmelerini istediği oyuncularından kalan 5 günde ise bire bir uymaları için bireysel antrenman programları dağıttı... Hamzaoğlu bu programları verdikten sonra ise, “Yapılması gerekenleri harfiyen yerine getireceğinize inanıyorum. Döndüğünüz zaman herkesin tümünü yapmış ve bıraktığımdan daha iyi yerde olduğunu düşünerek çalışmalara başlayacağım” diyerek de üstü kapalı bir mesaj verdi...

FORMA YOK!

TATİL dün akşam itibarıyla biterken Hamza Hamzaoğlu’nun da oyunculara bugün kampın ilk gününde birer sürprizi olacak. Alanya’da akşam saatlerinde ilk idmanını yapacak olan sarı-kırmızılı oyuncuları tek tek sınava sokacak olan Hamzaoğlu ve kurmayları elde edilecek istatistikleri ve verileri de not edecek... Tatil öncesindeki verilerle kıyaslama yapacak olan G.Saray’ın teknik patronu oyuncuların seviyesine göre de tavır takınacak.

AYNI seviyede kalan veya daha da geriye düşen oyunculara forma vermeyi asla düşünmeyen Hamzaoğlu, sert tedbirler de alacak... Tatili kısaltmamak adına tek şart olarak programa uyulmasını isteyen Hamzaoğlu, çalışanla çalışmayanı ayıracağını yakın çevresine söyledi... Savunma ve koşu mesafelerinde gördüğü eksiklikleri düzeltmek adına bir dizi program yapan Hamzaoğlu’nun yapacağı testlere göre oyunculara 2. yarı için yol haritası çizecek.

(Şampiy10 - Yalımcan Sarpyel)