Afili aşk 36.bölümde Kerem'in kararı Ayşe'yi alt üst edecek. yeni bölüm hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Son bölüm bittikten sonra Afili aşk bilgileri bu sayfada olacaktır..

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk'in paylaştığı Kanal D'de ekranlara gelen Afili Aşk'ın yeni bölümü 5 Mart Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. 29 Şubat Kanal D yayın akışı bilgisi kapsamında, Afili Aşk'ın yeni bölümü geçtiğimiz hafta ekranlara gelmedi. Dizinin yeni bölümü İdlib'de meydana gelen hava saldırısında kaybettiğimiz 34 şehidimizin ardından yayınlanmadı. Afili Aşk dizisinin yeni bölümü, 5 Mart Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem ölüm kalım savaşı verirken Ayşe ve ailesinin endişeli bekleyişi sürer. Rıza Kerem’in başına gelenlerden kendini sorumlu tutar, Muhsin’e dostluk elini uzatır. Ancak bu sefer Yiğiter ailesi tepkilidir. Ayşe ise Kerem’i kaybetme korkusunu yaşar. Hastanedeki yas ortamı Kerem’in uyanmasıyla yerini bayram havasına bırakır. Ama garip giden bir şeyler vardır. Kerem her şeyin üstüne temiz bir sayfa açmak ister. Ayşe de Kerem için her şeyi yapmaya hazırdır. Ama bu o kadar kolay gözükmemektedir. Ceyda ve Yelda çoktan kendi planlarını uygulamaya geçmiştir. Ayşe ve Ceyda kıran kırana bir düelloya girer. Kerem bir karar vermek zorundadır. Yeni hayatında Ayşe’yle mi yoksa Ceyda’yla mı devam edecektir?

Oyuncular:

Burcu Özberk: Ayşe Özkayalı 
Çağlar Ertuğrul: Kerem Yiğiter 
Taner Rumeli: Rıza Özkayalı 
Uğur Uzunel: Erkut Özkayalı 
Benian Dönmez: Melahat Özkayalı 
Güzide Arslan: Gonca Durmaz 
Serkay Tütüncü: Volkan Çekerek 
Neşe Baykent: Yelda Yiğiter 
Altan Erkekli: Muhsin Yiğiter 
Zeynep Tuğçe Bayat: Ceyda Aran 
Ozan Dağgez: Samet Yiğiter 
Asena Tuğal: Hülya Yiğiter 
Beril Pozam: Nazmiye Özkayalı
Umutcan Ütebay: Sabri Horoz 
Banu İnan: Nermin Horoz 
Vural Ceylan: Kadir Horoz 
Hira Su Yıldız: Buse Özkayalı
Hazım Körmükçü: Rıfat. İş hayatında Muhsin'in rakibi ve arkadaşı.
Yılmaz Kunt: Berk Koçar. Ayşe'nin sevgilisi. Ayşe'yi yarı yolda bıraktı. Sonra pişman oldu ama geç kaldı. 

Konu:  Kerem (Çağlar Ertuğrul) İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start - up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir. Bununla birlikte babası Muhsin’in (Altan Erkekli) gözünde yine de adam olamamıştır. Çünkü başarısına rağmen Kerem yiyip içip, gezip tozarak ve her çiçekten bal almaya çalışarak hayatını yaşamaktadır. Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe (Burcu Özberk) ise biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e (Yılmaz Kunt) bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur. Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi, hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.