Bir annenin çocukları uğruna her şeyi göze almasını anlatan Benim Adım Melek 19. yeni bölüm bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Melek’in hayata dair umudu tükenmek üzeredir. Kanserle olan çırpınışına gençlik aşkı ve babasıyla olan mücadelesi de eklenen ve bir darbe de kızı Defne’den yiyen Melek ne yapacak? Melek’in hastalığını öğrenenlerin ona olan yaklaşımının değiştiği herkese inat babası onu affedebilecek mi? Halil gençlik aşkı uğruna babasını karşısına almışken Cumali öfkesini nasıl dindirecek? Benim Adım Melek 19. yeni bölümde yaşanacak tüm detaylarıyla haberimizde.

Benim Adım Melek dizisi 19. Bölüm izle!

İzleyicinin kendini bulduğu Benim Adım Melek dizisi TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamlarına imza atmayı sürdürüyor. Geçmişi ve ailesi arasına sıkışmış bir annenin çocuklarını uğruna ayakta kalma mücadelesine tanık olduğumuz dizi ülkemizin parlayan ili Gaziantep’te ve onun şivesiyle çekiliyor. Usta işi senaryosuyla seyirciyi heyecanlandıran ve duygulandıran Benim Adım Melek 19. yeni bölüm Melek’ kanserle olan mücadelesinde yardımcı olan Halil, babası Cumali ile köprüleri anlatıyor.

Seyitali kızı Melek’i affetmiyor

Melek’in yengesi Kadriye, döndükten sonra sürekli uğraştığı Melek için eşi Mahmut’la boşanmanın eşiğindedir. Daha önce de konağı terk edip Kadriye’yi Mahmut ikna edip getirmişken bu sefer Kadriye’yi kendi kararıyla baş başa bırakır. Ablası Melek’i bata istemeyen ancak hastalığını öğrendikten sonra ona destek olan Nihat sonradan bulduğu aşkı Seyran’la mutlu bir aşka yol açmıştır ancak onu gizliden gizliye seven Ünzile’nin planıyla ters köşe olur. Melek’in ve Halil’in beraber yürüttüğü lojayı satın alan Cumali ve Seyit Ali’nin ikiliden istediği tek şart nedir? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00’de TRT1 ekranlarında yayınlanacak Benim Adım Melek 19. Bölümde. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Melek’in Tutunma Çabası devam ediyor

Kanserin ilerlemesine rağmen Melek hastalığını gizlemeye ve sırf çocukları için hayata tutunmaya devam etmektedir. Kutsi, Nehir Erdoğan’ın başrolde olduğu Benim Adım Melek dizisi Gaziantep’te çekiliyor. Her bölümde şehre ait bir kültürün paylaşıldığı dizide Şerif Sezer, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu ve Mustafa Mert Koç usta işi oyunculuk çıkartıyor. Babası tarafından bir türlü affedilmeyen Melek, Ömer’den ayrılan kızı Defne’nin yeni sevgilisini nasıl karşılayacak? Bir türlü paylaşılamayan çocuklar mahkeme kararıyla babalarıyla mı yoksa anneleri Melek’le yaşayacak? 

Halil aşkından vazgeçmiyor

Melek’in onu terk edip gitmesine rağmen aşkına sahip çıkan ve evlenmeyen Halil, Melek’e yardımcı olmak uğruna babasını karşısına almaya devam ediyor. Torunlarına sahip çıkan Seyit Ali bir yandan kızı Melek’i affetmezken diğer yandan damadı Alpay’a yeni bir anlaşma önermiştir. Ancak sürekli bir planın peşinde olan Alpay anlaşmayı iptal eder. Funda’nın avucuna düşen Defne her geçen gün annesinden ve aşkı Ömer’den koparıldığını fark edememektedir. Büyük futbolcu olma yolunda ilerleyen kerem, hastalığını öğrendiği annesine daha çok bağlanmıştır.