56 bölümü deviren Bir Zamanlar Çukurova, heyecanın zirvede olacağı 56. yeni bölümü ile 20 Şubat akşamı ekranlarda. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova canlı izle, Bir Zamanlar Çukurova 20 Şubat bölümü izle, Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde..

Bir Zamanlar Çukurova 56.Bölüm İzle (Son Bölüm İzle)

56.BÖLÜM ÖZETİ

Yılmaz'ın telefon konuşmasını duyup, takip eden Müjgan, aradığı delile kavuşuyor! Tüm şüphelerinin kendi kuruntusu olduğunu söyleyenlere karşı gördüklerini videoya kaydediyor. Çukurova'da dolayan dedikodular ayyuka çıkınca, Jülide de Ercüment dosyasını yeniden incelemeye alıyor. Jülide bu işin peşini bırakmamakta kararlı olduğunu söyleyince Dr. Sabahattin daha fazla kurcalamamasını bile rica edecektir.

Gaffur'un Üzüm'ün evlerine getirdiği neşe ile yüzü gülmüştür. Üzüm kızı alıp çarşıya giden Gaffur, küçük kıza en iyi en yeni ayakkabıları alacaktır. Meşhur cimriliğini Üzüm için bırakan Gaffur, günün sonunda Üzüm'den hayatının en kıymetli hediyesine kavuşacaktır.