Doğduğun ev kaderindir bu hafta ekranlara gelmeyecek. Dizinin 12. bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. Tüm dünyayı sarsan Koronavirüs malsefe dizi sektörünüde vurdu. Yeni bölümlerden haberdar olmak istiyorsanız lütfen sitemizin bildirimlerini açmayı unutmayın. 

TV 8 YAYIN AKIŞI

Mehdi’nin gözünü açmasıyla birlikte, ailenin üzerindeki kara bulutlar dağılır. Herkes bunun mutluluğunu yaşarken, Zeynep’in aklında bazı soru işaretleri vardır. Mehdi, hayatının en büyük gerçeğine ulaşırken; evdeki bayram havası da yerini bir anda büyük hesaplaşmalara bırakır. Emine, Faruk’la ilişkisini herkesten gizli yürüttüğünü düşünür. Ancak hiç ummadığı anda, önüne büyük bir engel çıkar. Zeynep, aşkı ve vicdanı arasında sıkışıp kalır. İNSAN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR Mİ? “Doğduğun ev kaderinmiş. Kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş” Gerçek bir hayat hikayesi! Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.

Oyuncular:

Demet Özdemir: Zeynep Göksu
İbrahim Çelikkol: Mehdi Karaca. Mahallenin abisi. Zeynep'in rahmeli abisi Remzi'nin can dostu.
Zuhal Gencer Erkaya: Sakine Göksu. Zeynep'in annesi.
Nurşim Demir: Mehdi'nin annesi.
Senan Kara: Nermin. Zeynep'i büyüten ve okutan, ikinci annesi.
Nail Kırmızıgül: Ekrem. Nermin'le evli. Zeynep'in ikinci babası kabul ettiği kişi. Aslında Zeynep'e değer vermiyor. Eşini aldatıyor. Nermin'den habersiz yaşadığı bir gayrımeşru ilişkisi ve bu ilişkiden bir kızı var.
Engin Hepileri: Faruk Yılmazoğlu
Fatih Koyunoğlu: Nuh. Mehdi'nin kuzeni.
Elif Sönmez: Cemile. Mehdi'nin kardeşi.
Kazım Sinan Demirer: Bayram. Zeynep'in babası.
Zeynep Kumral: Müjgan. Mehdi'nin ablası. 
Mehmet Korhan Fırat: Celal. Babası Mehdi'nin babasını öldürmüş ve cezaevinde. 
Helin Kandemir: Kibrit. Lakabı Kibrit, asıl adı Dilara Çetin. Ailesi sevgi evine bırakmış, on bir yaşında oradan kaçmış. Sokakta yaşarken Mehdi ile tanışıp Mehdi'yi baba bilmiş.
Naz Göktan: Emine. Zeynep'in mahalleden arkadaşı. Bakkal.
Kayra Zabcı: Cemile'nin kızı. Mehdi'nin yeğeni. Üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

Konu:  İbrahim Çelikkol’un Mehdi, Demet Özdemir’in ise Zeynep karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.