7 bölümü geride bırakan Hekimoğlu, heyecanın zirvede olacağı 7. yeni bölümü ile 11 Şubat akşamı ekranlarda. Hekimoğlu yeni bölümde neler olacak? Hekimoğlu 7. bölüm izle, Hekimoğlu son bölüm izle, Hekimoğlu canlı izle, Hekimoğlu 11 Şubat bölümü izle, Hekimoğlu 7. bölüm fragmanı, Hekimoğlu yeni bölüm izle, Hekimoğlu son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

HEKİMOĞLU 7.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

HEKİMOĞLU 7.BÖLÜM ÖZETİ

16 yaşında bir çocuk, hemolitik anemi bulgusuyla Valide Atik Araştırma Hastanesine yatırılır. İpek, Hekimoğlu’nun aldığı ağrı kesicilerin ona faydadan çok zarar verdiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ve İpek, Hekimoğlu’nun bir hafta ağrı kesici içmemesine karşın bir ay poliklinik görevi yapmaması konusunda iddiaya girerler.

Ateş, geç kalan Mehmet Ali’yi polikliniğe kendi yerine yollar. Hasta Mehmet Ali’yi Hekimoğlu sanarak davranışlarını İpek’e şikayet eder. Hekimoğlu’nun ağrısı katlanılmaz hale gelse de, iddiayı kazanmakta kararlıdır. İpek ise, Hekimoğlu’nun polikliniğe gelen hastadan özür dilemesini ister. Genç hastanın durumu gittikçe kötüleşirken, Mehmet Ali, Hekimoğlu’nun ilacını içmediği için mantıklı davranmadığını düşünür.