Netflix Türkiye evde kaldığımız bu süreçte bir çok kişinin kurtarıcısı oldu. Peki neler izleyebilirim. En iyi zamanı nasıl geçerebilirim. İşte sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel Netflix dizileri.

Our Planet: Doğada bir anın keyfini çıkarın

Anlıyoruz, normalde doğa dizilerini arka arkaya izlemiyorsunuz; özellikle de telefonunuzda. Ama belki de izlemelisiniz. Şaşırtıcı bir şekilde bağımlılık yaratan Planet Earth dizisinin yapımcılarından gelen bu dizi, normal dizi akışınızı bir an için değiştirmenizi öneriyor. Sir David Attenborough’un anlatımıyla, daha önce hiç filme alınmayan buzullar, derin okyanus, çöl, orman ortamları ve bu mekanları evi olarak gören nadir ve harika hayvanlarla kurtulun. Doğanın olağanüstü güzelliğini Full HD ve HDR formatlarında izlerken, kendinizi dünyamızın sihrine kaptırın.

Stranger Things ile başka bir boyuta geçin

Sıradanlıktan sıkıldıysanız ve gerilimli dizilerden hoşlanıyorsanız, bir nesli büyüleyen 80’lerin klasiklerine bir övgü niteliğinde olan, beklenmedik gelişmelerle dolu Stranger Things’e bayılacaksınız. TV’nize bağlı olarak, bu karanlık dizinin daha karanlık sahnelerinde aksiyonu görmeniz zor olabilir. Ancak, AMOLED video özelliği etkin olan bazı akıllı telefonlar paralel evrendeki karanlık sahneleri görmek için daha iyi bir seçenek olabilir.

The Crown ile gerçekleri öğrenin

The Crown’ı ve tüm tarihsel kurgusunu (veya gerçeklerini) izlemek yorucu olabiliyor. Neyse ki, yeni sezonu izlerken tüm olayların gerçek yüzünü öğrenmenin kolay bir yolu var. Galaxy S20 gibi bazı Android akıllı telefonlar, resim içinde resim modunu etkinleştirerek, arka planda başka bir uygulama çalıştırırken, daha küçük bir pencerede bir dizi veya film oynatmanıza imkan tanıyor. Bu şekilde, duraklat düğmesine basmadan Buckingham Sarayında gerçekten neler olduğunu hızla araştırabilirsiniz.

Triple Frontier ile soyguna katılın

Biraz heyecan arıyorsanız, Netflix’in en yeni aksiyon-gerilim filmi Triple Frontier sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Sizi sıkıcı bir günden alacak olan film, Kolombiya Amazon’unun ortasında kanunsuzluğu seçen eski Özel Kuvvetler mensuplarıyla bir maceranın içine atacak. Galaxy Buds+ gibi Bluetooth kulaklıklar da yürek burkan her sesi, ateşlenen her silahı canlı şekilde duymanızı ve kendinizi evinizde aksiyonun tam ortasında hissetmenizi sağlayacak.