TRT 1'in yeni dizisi Tutunamayanlar bu hafta 2. bölümü ile ekranlara gelecek. 60 Dakikalık komedi dizisi ilk bölümü ile çok tuttu. Yeni bölümü de merakla bekleniyor.

TUTUNAMAYANLAR 2. Bölüm BU HAFTA var mı? Yeni bölüm ne zaman? Bu akşam var mı?

Tutunamayanlar 1. bölümde neler olmuştu;

Tutunamayanlar 1.Bölüm Özet

TRT 1’in merakla beklenen yeni komedi dizisi Tutunamayanlar, 7 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu'nun oturduğu, başrollerini ise Doğu Demirkol ile Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı TRT’nin absürt dizisi "Tutunamayanlar"ın ilk bölümü, ilginç hikayesi ve birbirinden komik sahneleriyle izleyicilerin gönüllerinde taht kuracak.

 


Beykoz’da mahalle ortamında çekilen Tutunamayanlar, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, yayınlanan ilk bölüm fragmanı ise kısa süre içerisinde komedi tutkunları tarafından beğeniyle karşılandı.
 
İlk bölümde izleyiciyi neler bekliyor?
Mahallenin tutunamayanı Tarık’ın iş görüşmeleri ve mahallenin tutunamayan şairi Lütfü’nün bağnaz bir ilham perisiyle karşılaşması, izleyiciyi kahkaha tufanına boğarken, Tarık ile İrem arasında başlayacak olan aşk ise duygusal dakikalar yaşatacak.
 
Tutunamayanlar’ın her bir bölümü 60 dakika
Tutunamayanlar’ın her bir bölümü 60 dakika olarak seyirciyle buluşacak. Tutunamayanlar, güldürmenin yanı sıra ‘60 dakikalık projeler’ için de bir umut ışığı olma amacını taşıyor.