Fatih Terim ile telefonda görüşüp yardım aldığını ifade eden Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Futbol Federasyonu 2. Başkanı Servet Yardımcı tarafından “Görüşmenizi istemiyoruz, görüşürseniz de lütfen bunu kamuoyuna açıklamayın” diyerek uyarıldı.

TERİM İLE ARASI İYİ DEĞİL

Milli Takımdan gönderildiği zamandan bu güne kadar Servet Yardımcı ile arası iyi olmayan Fatih Terim, yaptığı açıklamalarda Yardımcı'ya göndermelerde bulunuyordu.

SERVET YARDIMCI KİMDİR, HANGİ TAKIMLI?

26 Aralık 1957 tarihinde Rize'de doğan Servet Yardımcı, bir dönem Çaykur Rizespor'da yöneticilik yaptı.  Yardımcı'nın aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olduğu biliniyor.

Servet Yardımcı, amatör olarak futbol oynadı. İlk kez 2008 yılında, Hasan Doğan'ın listesinden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na girdi.

Mahmut Özgener döneminde Başkan Vekili oldu. Daha sonra Mehmet Ali Aydınlar yönetiminde yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etti. 2012'de başlayan Yıldırım Demirören dönemiyle 1. Başkan Vekili oldu ve Nihat Özdemir yönetiminde de bu görevini sürdürdü. Yardımcı, TFF'nin FIFA ve UEFA ile ilişkilerini yürütmektedir.

(Fotospor)