Akhisarspor'da bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında sergilediği performansla göz dolduran Muğdat Çelik, sarı kırmızılı takımın gündemine girdi ve  Menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimiyle ilk görüşme yapıldı. 

khisarspor'da forma giyen ve Haziran sonunda sözleşmesi bitecek olan Muğdat Çelik'in transaferi için menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimiyle ilk görüşme yapıldı. Muğdat Çelik'in bonservissiz transferi konusunda sarı kırmızılı yönetim kararı Fatih Terim'e bıraktı. Bodruma'a giden Fatih Terim'in ise Çarşamba günü İstanbul'da olması bekleniyor. 

FATİH TERİM BODRUM'DA!

Sezonun sona ermesi, Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşmasına  karşın geçtiğimiz hafta 3 gün Florya'ya kapanan Teknik Direktör Fatih Terim, Bodrum'a gitti. Yeni sezon planlamasını büyük ölçüde hazırlan Fatih Terim, Çarşamba günü Bodrum'a gitti.
21.şampiyonluk kupası ile tamamlanan yorucu, zorlu sezonun yorgunluğunu atmak için Terim, genel kuruldan önce hafta içinde Bodrum'a giderek ailesi ile beraber birkaç gün dinlenmek istedi. Terim, hafta içinde Çarşamba günü İstanbul'a dönmesi bekleniyor.