İtalya Serie A takımlarından Juventus'un teknik direktörü Massimiliano Allegri, Galatasaray'ın sol bek transfer listesinde yer alan Kwadwo Asamoah hakkında konuştu.

Sezon başı Galatasaray ile anlaşan ancak Juventus'un transferine onay vermediği Asamoah için konuşan tecrübeli teknik adam, ''Asamoah'tan çok memnunum, sezon boyunca çok güvenilir bir oyuncu oldu. Alex Sandro iyileşmezse Asamoah, onun yerini doldurabilecek kalitede bir oyuncu'' sözlerini kullandı.

Sezon sonunda Juventus ile sözleşmesi sona eredek olan 29 yaşındaki oyuncu ise, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamda ''Şu anda iyi hissediyorum, fit durumdayım. Juventus'a yardım etmek için her zaman hazırım. Hocam nerede görev verirse, orada oynarım" ifadelerini kullanmıştı.

FATİH TERİM 'OLMA İHTİMALİ DÜŞÜK' DEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Asamoah transferinin zor olduğunu belirtmişti.

Fatih Terim yaptığı açıklamada '' Geldiğim ilk gün sol bekimiz yok dedim ben zaten. Onun için arayışlarımız var. Asamoah hakkında bilgi vereyim. Benden önce gelişmiş bir olay ama olma ihtimali zayıf olarak görünüyor'' ifadelerini kullanmıştı.