Detaylar haberde...

Galatasaray'a transfer olacak mı?

Kolombiya basınına açıklamalar yapan Arjantinli futbolcu, "Burada bir oyuncu olarak geliştim ve Vasco da Gama için oynamayı seviyorum. Sadece bir oyuncu olarak değil, insan olarak da buradaki birçok şeyden faydalandım. Oğlum da burada doğdu. Medellin benim hayatım ve ailem için de çok şey ifade ediyor "dedi.

"Çeşitli transfer teklifleri olduğunu duydum"

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan futbolcu, "Çeşitli transfer teklifleri olduğunu duydum ama ben sözümün eriyim. Burası benim. Ben de sözümün eriyim. İnsanlar sadece benim ağzımdan çıkanlara itibar etsinler" ifadelerini kullandı.

"Ailemle oturup seçenekleri görmem gerekiyor"

Şu anda takımda mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, "Buradaki sevgiyi hiçbir şeye değişmem. Ne para ne de başka birşeye... Gelecek yıl neler olur bilemiyorum. Vasco da Gama ile sözleşmem sürüyor. Ailemle oturup ne gibi seçenekler olduğunu görmem gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Transfer piyasa değeri

German Ezequiel Cano daha önce Club Leon, Pachuca, Deportovi Pereira, Colon ve Lanus gibi takımlarda da oynamıştı. Transfer piyasa değeri 2.5 milyon Euro olarak gösterilen futbolcu, santrfor, sol kanat ve sağ kanatta oynayabiliyor.

(Ajansspor)