Sarı-kırmızılı kulübe tarihinin en büyük başarılarını yaşatan Süren, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaparken, Fatih Terim ile Mustafa Cengiz arasındaki krizi yorumladı. Terim'in haklı olduğunun altını çizen Süren, Abdurrahim Albayrak ve ayrılığı olay olan Belhanda için de flaş ifadeler kullandı.

"FATİH TERİM YALNIZ BIRAKILMIŞTIR"

Baktığınız zaman Fatih Terim men cezası aldı. Teknik direktörün sahaya çıkamaması çok önemli bir faktör. Yönetimsel hatalarımıza bakarsak, iyi bir şekilde müdafaa edemedik. TFF ile iletişim kötü. Fatih Terim yalnız bırakılmıştır. Basit kazanacağımız maçları kaybetti Galatasaray.

"SEÇİMİN ERTELENMESİ ABDURRAHİM ALBARAK'IN KENDİSİNE BAŞKAN BULMASI İÇİNDİ"

Şimdi seçim var. O da bir muammaya döndü. 5 Haziran'da yapılıp zaman kazanılabilirdi. Çünkü Galatasaray ön eleme maçları oynayacak. Teknik direktörün ve yönetimin belli olması lazımdı. 15 gün ertelenmesi çok bozdu süreci.

Bu yanlış bir karardı. Bunun amacı, Abdurrahim Albayrak'ın 7 Mayıs'ta vermesi gereken listeyi verememesi ve kendisine başkan bulması içindi. Abdurrahim Albayrak kendisine bir başkan da buldu. Yiğit Şardan'ın ekibine katıldı. Bütün kurgu bunun içindi. Çok zarar verdi bu Galatasaray'a. Bu Galatasaraylılar tarafından da böyle değerlendirilecek.

"ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN ARTIK OLMAMASI GEREKİYOR"

Ben artık Abdurrahim Albayrak'ın olmaması gerektiğini düşünüyorum. Maalesef. Üzülerek söylüyorum. Değerli bir arkadaştır. Faydaları da vardır. Yıl içinde gösterdiği yönetimsel hatalar, tepkisizlik... Biraz kenara çekilip istirahat etmesinde yarar var bence.

(Sabah)